Az EA már szimpla tradelésért is bannolhat a FIFA 22-ben, jött is a felháborodás

Az EA már szimpla tradelésért is bannolhat a FIFA 22-ben, jött is a felháborodás

Nem meglepő módon a hibát kihasználók mellett (véletlenül?) olyanokat is kitiltottak, akiket nem kellett volna.

Nem is olyan régen a kiadó úgy döntött, hogy az egyik programhibát kihasználó játékosokat kegyetlenül eltiltja egy időre.

Nagy számban repültek a kispadra a felhasználói fiókok, viszont kiderült, hogy nem kevesen vannak azok sem, akiket - elvileg -tévesen bannoltak. Egyre többen jelzik ugyanis, hogy eltiltást kaptak a FIFA 22 Ultimate Team-ben folytatott szokásos kereskedések miatt, beleértve az inflálódott kártyák vagy nyitásokból származó drága játékosok értékesítését. Már a közösségi médiában is sorra bukkannak fel a bejegyzések, miszerint ártatlan - például nem ritka játékosokkal való kereskedésért - piaci üzletek miatt is simán felfüggesztheti az EA Sports a fiókokat. Bizonyos esetekben még a meglévő érméket is törölték, érthető tehát a csalódottság.

KingLangpard, egy nagyobb nevű Twitch streamer, aki leginkább a FIFA tartalmakra összpontosít, az első játékosok között volt, aki szóba hozta ezt a témát. Megosztott ugyanis egy bejegyzést egy másik játékostól, aki eltiltást kapott, és minden érméjét elvesztette azért, de elmondása szerint semmi különös dolgot nem csinált.

„Emlékeztek, amikor az EA azt mondta, hogy egy profi játékosnak meg kell értenie, hogyan kell kereskedni és érméket szerezni... Nos, miért nem szabad normálisan kereskedni?” Számottevő azon személyek száma, akiknek törölték az érméiket, mert inflálódott kártyákat árultak, vagy nagy neveket nyitottak és eladták.”

Sok más játékos mondta még azt, hogy velük is ez történt. Egy Ati nevű játékos, aki kereskedési tippeket és tanácsokat kínál, ezt írta:

„A non-rare gold helyzet megoldása most már bűncselekmény? Javítsátok ki a játékotokat. Ez egy vicc."

Az EA egyelőre nem kommentálta a helyzetet. A játékosok azonban egyetértenek abban, hogy ez nyilvánvalóan félreértés és hibáztak, ezért válaszokat követelnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!