Újabb extrákkal bővül az Euro Truck Simulator 2 közelmúltban megjelent multija

Újabb extrákkal bővül az Euro Truck Simulator 2 közelmúltban megjelent multija

Kibővül az előző frissítésben bevezetett hivatalos multiplayer.

Publikálta az Euro Truck Simulator 2 1.42-es frissítését az SCS Software. Az előző, 1.41-es frissítés még július közepén jelent meg, ami a hivatalos multiplayert tette elérhetővé a játékban. Ezen frissítés a Convoy névre keresztelt multit hivatott bővíteni: érkezik ugyanis a modtámogatottság.

Innentől kezdve ha játékszervert keresel, a rendszer fel fogja sorolni, hogy ahhoz milyen modokkal kell rendelkezned, hogy csatlakozni is tudj rá. Ha ezek a modok elérhetőek a Steam Workshopban, akkor automatikusan le is tölti neked onnan a játék. Egy szerveren viszont egyszerre legfeljebb csak 70 mod használható.

Ezen kívül a force feedback is át lett dolgozva egy teljesen új rendszerre. Dióhéjban ez a fogalom annyit jelent, hogy ha a játékot billentyűzet vagy kontroller helyett rendes kormánykerékkel és pedálokkal játszod, úgy (ha a kormányod támogatja) valósághűbb a kamion irányítása. Ha például kátyús, földes úton mész, a kormányon is érzed, hogy rázkódik a kamion, de ha előrehaladás közben leállítod a motort, úgy kanyarodni is jóval nehezebben tudsz. Az új rendszer immáron az eddigi, mesterséges hatások mellett új, realisztikusabb számítások eredményeit is figyelembe fogja venni.

A fejlesztők ezen kívül lázasan dolgoznak a jelenleg megjelenési dátummal rendelkező új DLC-n, a Heart of Russian, amellyel Oroszország több nagyvárosa, többek között Moszkva utcáin is gurulhatunk, de a tervek szerint egészen az Urál-hegységig kerül bele az ország a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!