A PGL Major fiatalai, akik most először játszanak majd ekkora tornán

A PGL Major fiatalai, akik most először játszanak majd ekkora tornán

B1T vajon Majorön is fejelni fog?

Egy hete már megnéztük, hogy kik azok a játékosok, akik eddig az összes Majorön játszottak, akikből pont össze is lehetne állítani az Major All-Star csapatot. De mi a helyzet a másik oldalon? A jövőhéten kezdődő Majorön sok újonc lesz, nem olyan játékosok, akik most találkoznak életükben először CS:GO-val, olyanok, akik már évek óta tagjai a profi mezőnynek, de a COVID miatt ez lesz az első Major tornájuk.

Dmitry "sh1ro" Sokolov - Gambit

Ha van csapat, akiről nehéz eldönteni, hogy mihez kezd majd a Majorön, akkor a Gambit biztosan ilyen. Az online érában elképesztő meccseket játszottak, az IEM Kölnön azonban leeresztettek. LAN-on bár helytálltak, nem ment annyira a játék, mint korábban és nem tudni, hogy most mi lesz a Majorön. A csapat nagyja sosem játszott még ekkora tornán, mi mégis a Gambit AWP-sére, sh1rora leszünk a leginkább kíváncsiak.

Valeriy "B1T" Vakhovskiy - NaVi

Anno mikor B1T a NaVihoz került, sokan azt hitték, hogy hiba. Nem sok szurkoló adott neki esélyt, B1T azonban rácáfolt minden károgóra. Az utóbbi évek legjobb döntése volt, hogy flamie helyére behozták B1Tet. Azóta valósággal szárnyal a NaVi, jó ideje őrzik már elsőségüket a HLTV ranglistán és a stockholmi PGL Majorön is ők talán a legesélyebbek a győzelemre. A legnagyobb kérdés azonban az, hogy "B1T fejel-e majd?"

Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora

Plopski elég szerencsétlenül járt 2019-ben. Már a nyár elején leigazolta őt a NiP, a nyár végi StarLadder Majorön azonban nem játszhatott, hiszen a Minoron még egy másik csapattal vett részt. Azután berobbant a koronavírus járvány, Plopski pedig 2 évig Major nélkül maradt. Most azonban végre bizonyíthat majd. méghozzá egy oylxan NiP-ben, ami hosszú évek óta nem volt olyan sikeres, mint most.

Owen "oBo" Schlatter

Nincs könnyű helyzetben az EG fiatal titánja. Anno önszántából hagyta el a Complexityt, jelenlegi csapata, az Evil Geniuses pedig soha nem látott szenvedést mutat. Rengetegen menekítenék oBot abból a csapatból, amihez egy a csapatához képest átlagon felüli Major teljesítmény, nagyban hozzájárulna.

Ismail "refrezh" Ali

A Heroic sokak szerint befutó lehet a Majorön, akárcsak refrezh, aki kicsit úgy járt mint B1T a NaViban. Nem sokan hittek benne, akkor amikor a Heroichoz került, mégis bevált és azóta is a csapat egyik kimagasló teljesítményű játékosa. Ha valakire, hát rá szüksége lesz a Heroicnak, ha Major bajnokok akarnak lenni idén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!