Fallout 76 és F1 2021 - Ingyenes játékok a hétvégi unalom ellen

Ti mivel töltitek a hétvégét?

Egyre rosszabb sajnos az idő odakint, lassan búcsút inthetünk a napfényes túrázásoknak, helyette jöhetnek a pihentető videójátékok. Kényelmesen leülni a meleg szobában otthon, játszani valami igazán klasszikust, vagy éppen azokat az ingyenes játékokat, amik most pár napig költekezés nélkül várják a játékosokat.

Most is van miből válogatnunk szerencsére, PC-re, Xboxra, PlayStationre és Nintendo Switchenre is találunk ingyenes játékokat a hétvégén.

Fallout 76

A Fallout világában ma, október 23-án van annak az évfordulója, hogy a bombák felégették a földet és kitört a háború. Emiatt most pár napig ingyenesen játszhatunk a Fallout 76-tal. Tudom, tudom, mégis kit érdekel az F76? Ez a Fallout 76, már nem az a Fallout 76, mint ami a megjelenéskor volt. A fejlesztők alaposan gatyábarázták és ma már az egyik legjobb Fallout játék, ami valaha létezett. Október 25-ig most ingyen játszhatunk vele PC-n, PS-en és Xboxon is, utóbbi két platfromon azonban Xbox Gold és PS Plus előfizetésekre lesz szükségünk.

Riders Republic

A Riders Republic még meg sem jelent, a Ubisoft azonban úgy látta jónak, hogy nem árt néhány napnyi ingyenes játékkal megdobni a hype-ot. A játék próbaváltozata október 28-ig (a játék megjelenéséig) ingyenes, PC-n, PS-en, Xboxon és Google Stadián is.

Priest Simulator

Oké, ez még nem egy teljes játék, de egyszerűen nem tudtuk lehagyni a listáról. Felkerült Steamre a Priest Simulator demója, ami sokkal elvetemültebb még annál is, mint amit a címe sugal. Szó sincs arról, hogy a játékban vasárnapi miséket kellene tartanunk, helyette sátánista gonoszokat püfölünk, felújítjuk a templomunkat és persze megismerjük a városunk koránt sem hétköznapi és sokszor koránt sem békés lakóit. Aki viszont nem tűri a polgárpukkasztást, az inkább kerülje  a játékot.

Prison Architect

A börtön építős és börtön menedzselős játék ezúttal Nintendo Switchen játszható ingyen. Nem árt azonban észben tartani, hogy ha el szeretnénk merülni a roppant vicces játékban, akkor azt ingyen október 26-ig tehetjük meg, feltéve ha van Switch Online előfizetésünk.

Among the Sleep

PC-n nem maradhatott el az Epic Games aktuális ajándéka sem. Az Among the Sleep személyében egy meglehetősen egyedi horrort szerezhetünk meg ingyen, ami így halloweenhoz közeledve pont testhezálló.

F1 2021

Amíg Hamilton, Leclerc, Verstappen és Schumacher amerikában versenyeznek, addig mi most ingyenesen játszhatunk a hivatalos F1 játék legfrisebb, 2021-es verziójával. Persze ehhez is szükségünk lesz Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!