Különleges ajándékban részesülnek a 2021-es League of Legends világbajnokság győztesei

Különleges ajándékban részesülnek a 2021-es League of Legends világbajnokság győztesei

A Riot Games és a Mercedes-Benz egy éven át tervezte a világbajnoknak járó extra jutalmat.

A rájátszás negyeddöntőinél tart a League of Legends 2021 Worlds. Két negyeddöntőt már megrendeztek az egyenes kieséses szakaszban, pénteken a T1 3-0 arányban bizonyult jobbnak a Hanwha Life Esports csapatánál, tegnap pedig az EDward Gaming egy 5 mérkőzésen át zajló ütközetben 3-2-re tudta végül két vállra fektetni a Royal Never Give Up együttesét. A harmadik negyeddöntőben a DAMWON Gaminget és a MAD Lions csapatait követhetjük figyelemmel, míg hétfőn a Gen.G Esports és a Cloud9 párharcával derül ki, mely ötösök fogják alkotni a legjobb 4 mezőnyét.

Nem kérdés, hogy a League of Legends Világbajnoksága az egyik legnagyobb presztízsű e-sport esemény a világon, egy 2020-ban a Mercedes-Benz és a Riot Games között megszületett egyezségnek köszönhetően ez akár tovább is növekedhet: ugyanis az a csapat, amely a magasba emelheti a világbajnoki trófeát, egy személyre szabott gyűrűvel is gazdagodik.

A "személyre szabott" kifejezés pedig teljes mértékben meg is fogja állni a helyét: a győztes csapat minden játékosának gyűrűjén ugyanis rajta lesz az adott idézőnek a játékon belül használt saját, valamint a csapatának a neve is, a gyűrű pedig a trófea színeiben pompázik majd.

Ezen gyűrűk valamelyikét viselhetik majd a világbajnokok. (A kép forrása: DotEsports)

A gyűrű oldalán a Mercedes-Benz jellegzetes logója fog elhelyezkedni, a gyűrű maga pedig 18 karátos fehér aranyból fog elkészülni.

A League of Legends 2021-es világbajnoksága november 6-án fog véget érni a döntővel, a mai napon pedig (a cikk első bekezdését idézve) a DAMWON Gaming és a MAD Lions negyeddöntője kerül lebonyolításra. Ne maradj le a két csapat összecsapásáról ma 13:30-tól az esport2tv Twitch-csatornán, ahol élőben követheted mérkőzéseiket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!