Minden, ami a Mirny-13 játékmód előzetéséből kiderült

Minden, ami a Mirny-13 játékmód előzetéséből kiderült

Ezúttal lesz remény a Mirny-13 körzetében ólálkódó Halhatatlan legyőzésére.

Mirny-13 a World of Tanks Halloween játékmódjának második felvonása, aminek előzetese a sokat mondó Hope, azaz Remény nevet kapta. A trailerből kiderül, hogy egyelőre még mindig nem sikerült Mirny-13 rejtélyének végére járni, továbbá egy új szereplő, a kutató Hope karaktere is megjelenik, aki fontos szerephez jut, ahogy a történet halad egyelőre.

Az egyik legfontosabb jelenet az előzetes alatt, hogy a 36. felfedező osztag egy új fázis alatt találkozik a Halhatatlannal -aminek megsemmisítésére korábban esély sem volt. A Mirny-13 körzetében található Mirium tanulmányázása lehet a kulcs a talány megoldásában, és ez a felvétel egy hatalmas lökést ad Hope számára, aki egy lehetséges megoldást talál a Halhatatlan likvidálására, hiszen jobban megfigyelve a jelenetsort kiderül, hogy a Halhatatlan védelmi rendszere ebben az új fázisban nem működik megfelelően.

Végül, de nem utolsó sorban az is kiderül, hogy sikerült fejlesztéseket eszközölni a bevetésre küldött harckocsikon, így elképzelhető, hogy új tankok és képességek jelennek a következő felvonásban.

A játékmód jövőhéten startol el, nem hivatalos találgatások szerint már október 25-én, de kétséges, hogy a Wargaming bejelentés nélkül implementálná a módot, így akár szerdára vagy épp csütörtökre is csúszhat a megjelenés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.