Az Akuma volt játékosai állították meg a BEE menetelését szombaton

Az Akuma volt játékosai állították meg a BEE menetelését szombaton

Szerdán folytatódik a CEE Champions, akkor már a rájátszással és bizony lesz magyar csapat a legjobbak között!

Pénteken a Budapest Five, szombaton a Békéscsabai E-sport Egyesület mérkőzéseit követtük a CEE Champions 2. évadában. Remekül indult a hétvége, coolioék ha nem is a megszokott felálással, de továbbjutottak a csoportjukból, ráadásul úgy, hogy meglehetősen simán verték a legnehezebb ellenfélnek tartott FATE-et.

Hasonlóan indult a BEE menetelése is a H csoportban, ott sem a teljesen megszokott felállást láttuk. Gubi sajnos nem ért rá a meccsek idején, így az ultra, nest, remaiN, shiftzzz és er9k ötös lépet szerverre. Elsőként rögtön megkapták ellenfélnek a csoport legerősebb felállását, a SAKDE-et. Bemelegítő Inferno volt ellenük a meccs, a bolgárok lemosták nestéket a szerverről, de egyetlen vereség után még bőven volt esélye a BEE-nek.

Meg is ragadták azt. A SKUAK elleni Mirage-on már győzedelmeskedni tudtak, igaz nem volt annyira sima az a győzelem, mint amilyennek sokáig tűnt. 14-3-ra is vezetett a Békéscsaba, végül azonban csak 16-13-ra tudták lezárni a meccset. Óriási zárkózást mutatott be a SKUAK CT oldalon, de végül, amikor a leginkább számított, a BEE erősebb volt.

1-1 után, a Run or Die csapata ellen kellett játszaniuk a továbbjutásért, a szerveren pedig több ismerős arcot is láttunk. A Run or Die mix magját ugyanis az Akuma volt játékosai adják, akikről sosem derült ki biztosan, hogy csaltak-e a VP és a NaVi ellen idén tavasszal, vagy sem. A pálya ismét Inferno volt, ami ezúttal sem hozott szerencsét. Az első félidő még szoros volt, a BEE egészen jól támadott a pályán, a védekező térfélhez érve azonban elfogyott a lendület. 8-7 után mindössze 3 kört tudtak bevédeni, míg a Run or Die 9-cet támadott, így végül 16-11-re nyerték a meccset az ukránok.

A BEE sajnos kiesett a csoportból, nem jutottak tovább a rájátszásba, de a BP5 személyében még szoríthatunk magyar csapatnak a legjobb 16 között. Első ellenfelük a V4FSF IOC-n bizonyított 4glory lesz, akiket szerdán, este 8 órától fogadnak majd. A mérkőzést persze élőben követhetitek majd az esport1tv-n és az Esport beépített, pontgyűjtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!