"Elyoya és Kaiser cipeli a hátán a csapatot, Carzzy nincs a szintjükön" - beleállt csapatába a Mad Lions állítólagos társtulajdonosa

A rájátszásba való eljutás sem volt elég a Mad Lions egyik tulajdonosának, így is bele kellett kötnie a csapat lövészébe.

A tegnapi nap folyamán a LEC utolsó csapata is kiesett a VB-ről. Szerencsére a csúfos leszereplés elmaradt, hisz a Mad Lions legalább eljutott a rájátszásig, ahol a verseny legerősebb csapatát, a Damwont kapták. Sajnos egyetlen mérkőzést sem sikerült elhozniuk, de a második meccsen hatalmas előnyre tettek szert, amit végül nem tudtak kihasználni.

Ezután úgy érezhetjük, hogy a Mad Lions-nak és a játékosoknak nincs szégyelnivalója, még úgy is, hogy nem tudták kihozni magukból a maximumot. Ezután főleg furcsán érezhette magát a csapat összes tagja, amikor meglátták, hogy Revenant, a Mad Lions egyik társtulajdonosa mit tweetelt ki a kiesés után, amit azóta már törölt:

"Nagyon sajnálom Elyoyat, neki kell cipelnie a hátán a csapatot Kaiserrel karöltve. Úgy érzem, hogy Carzzy nincs azon a szinten mint a többiek, de ők úgy gondolják, hogy fontos a csapat számára. Nekem teljesen egyértelmű, hogy a csere ADC-nek, Flakkednek kéne kezdenie a csapatban, de én ilyenekről nem dönthetek xd ♿️"

Valljuk be ez minden csak nem professzionális hozzáállás. Természetesen megfogalmazhatja aggályait a tulaj, de ennek van jóval szebb módja is, mint Twitteren kihirdetni, hogy Carzzy nem elég jó játékos. Revenant egyébként a tweetet nem véletlenül törölte villámgyorsan, ugyanis gyakorlatilag mindenki a profi LoL szcénából elítélte ezt a kommentet:

Később már a szervezet is úgy érezte, hogy reagálnia kell a történésekre éjjel 3-kor egy igazán rosszul megírt és elkészített tweetben:

"Hihetetlenül büszkék vagyunk a csapat teljesítményére a 2021-es Worlds-ön és az egész szezonban. Minden játékosunkat támogatjuk, beleértve Carzzy-t is, aki hatalmas szerepet játszott a sikerünkben. A Revenant által elkezdett beszélgetés egyáltalán nem a mi álláspontunk, ő pedig csak az egyik tartalomgyártónk. Ő nem tartozik a tulajdonosi vagy menedzsment körbe és nem szóvívője a Mad Lions-nek vagy az Overactive Media-nak. Számítunk arra, hogy a partnereink továbbra is velünk együtt dolgoznak majd és osztjuk a rajongók csalodottságát Revenant kommentjei miatt."

Ha a fenti tweet fordítása valahol furcsának tűnik, akkor jobb ha tudjátok, nem én hagytam ki a reggeli kávét, hanem a Mad Lions éjjel 3-kor érkező bejelentése volt igencsak kesze-kusza a képen használt betűtípusról pedig inkább ne is beszéljünk. Revenantot itt csak egy tartalomgyártónak tekintik, pedig a Twitterjén még most is az szerepel, hogy tulajdonos. Később Revenant bocsánatot kért Carzzy megsértése miatt:

"Egyértelmű, hogy a Carzzy-ról szóló tweetem sokakat megsértett, szóval semmi problémám nincs azzal, hogy kitöröljem és elnézést kérjek. Nem akartam tiszteletlen lenni vele szembe főleg azután amit elértek idén a csapattal. Nem kell ennyire túlgondolni a dolgot, már privátban beszéltem vele."

A későbbikben még rengeteg tweet ment ide-oda, de végül Carzzy elmondta, hogy egyáltalán nem érdekli mit gondolnak róla mások, továbbra is szereti a Mad Lions-t és a csapattársait, így valószínűleg ha rajta múlik, akkor nem akarja elhagyni a csapatot a következő split előtt.

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e még utórengése ennek az viszont biztos, hogy Revenant hatalmas hibát követett el ezzel a rantjával és ha eddig volt beleszólása a csapat életébe most már biztosan nem lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!