Építés nélküli játékmód érkezhet a Fortnite-ba!

Építés nélküli játékmód érkezhet a Fortnite-ba!

A játék egyik legfontosabb mechanikáját venné ki az Epic Games egy új játékmódban.

2017-ben robbant be a köztudatba a Fortnite Battle Royale, ami nem csak a Battle Royale műfaj miatt volt forradalmi, hanem azért is, mert sikerült egy olyan új mechanikával megsépekelni a dolgot, amit eddig még senki nem használt. Ez nem más volt mint az épitkezés, ami eleinte pont annyit szolgált, ahogy azt elképzelték, mivel senki sem tudott értelmesen építeni. Lekerült egy-egy fal, néhány profibban játszó játékos már egész gyorsan befalazta magát amíg életerőt töltött és mindenki próbálta keresni a magaslati pontokat a rámpák segítségével. Ahogy viszont telt az idő, fejlődött a játék az építés valami teljesen mássá alakul és gyakorlatilag a játék főmechanikája lett. Ma már nem túl fontos, hogy jól löjjön valaki a Fortnite világában elég ha villámgyorsan és jól épít.

Épp ezért tünhetett el sokaknak az a régi öröm a játékból, ami akkoriban volt. Az adatbányászok szerint viszont egy limitált módként visszatérhet az a hangulat, sőt mi több, a fejlesztők teljesen elvennék tőlünk az építés lehetőségét.

Sajnos még nem tudjuk, hogy mikor érkezhet meg, ha egyáltalán lesz ilyen mód és nem csak ötletként került be a fájlok közé. Az viszont biztos, hogy érdekes interakciókat szülne egy olyan pályán és olyan fegyverekkel, ahol az építés a fő mechanika.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!