Átigazolási pletykák: Teljesen széteshet az FPX, a Vitality pedig Perkz vezetésével építene szupercsapatot

Átigazolási pletykák: Teljesen széteshet az FPX, a Vitality pedig Perkz vezetésével építene szupercsapatot

A VB-én történő leszereplés az FPX teljes szétesésével járhat, míg a Vitality Perkz-et szeretné megszerezni.

Jelenleg éppen szünetel a 2021-es Worlds és már csak három mérkőzés van hátra az egész versenyből. Az egyik ágon Korea két nagyágyúja küzd meg egymással, míg a másikon Kína utolsó reménysége küzd meg egy felemás formát mutató GenG-vel. Ahogy viszont már megszokhattuk, a kieső csapatok vagy azok, akik el sem érték a VB-t nekikezdenek az "uborkaszezonnak" és elindul az ötletelés abból a szempontból hogy ki, hol köthet ki jövőre. Pár átigazolási pletykát már hallhattunk, vegyük csak például a G2-t, akik gyakorlatilag az egész edzői stábot és három játékosukat is kirúgtak. Félreértés ne essék Mikyx, Wunder és Rekkles szinte az összes LEC csapatnak fejlődést jelentene, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy ne találnának maguknak munkát jövőre.

Azonban a koreai és kínai csapatokról eddig nem sokat hallhattunk. Az FPX csúfos leszereplése mellett számíthattunk arra, hogy mindez következményekkel fog járni, azonban arra azért nem számított senki, hogy ekkorával. A pletykák szerint ugyanis gyakorlatilag mindenki elhagyhatja a FunPlus Phoenixet. Nuguri visszavágyik Koreába, ahol tárt karokkal várják, emellett pedig Doinb is szeretné kipróbálni magát valahol máshol, előfordulhat, hogy szülőhazájában. Az alsó ösvényen lévő játékosoknak a szerződése idén jár le, míg Tian jelenleg testileg és lelkileg sincs rendben, ugyanis leginkább ő volt az oka az FPX rossz szereplésének. Mivel nemrég kiderült, hogy olyan fájdalmakat élt át játék közben a csuklója miatt, hogy megkérte a csapatot, keressenek helyette egy beugrót, ez pedig meg is történt és egy jó ideig nem ő, hanem BO játszott az FPX dzsungeleseként. Azonban őt eltiltották a versenyzéstől fogadási csalások miatt, így muszáj volt játszania Tiannak, ezt pedig nem csak a teste sinylette meg, de mostanra gyakorlatilag közellenség lett Kínában, így a mentális egészsége sem tökéletes.

Azonban nem csak keleten zajlik az élet, hanem a LEC-ben is. A pletykák szerint a Vitality hatalmas pénzössszeget sem sajnálna arra, hogy összerakja a LEC álomcsapatát. Kezdésnek szeretnék visszacsábítani Amerikából Alpharit és Perkz-et is, a jelenlegi csapatból pedig csak Selfmade-et tartanák meg. Emellett az alsó ösvényen rengeteg lehetőségük van. Leigazolhatják akár Mikyx és Rekkles duóját, talán meggyőzhetik Korea egyik legjobb támogatóját, Lehends-et, aki jelenleg biztosan kifele vágyik a csapatából. Végül pedig akár Carzzy-t is megszerezhetik ha a korábban hallott botrány valóban akkorát robbant, mint ahogy azt Twitteren láthattuk.

Végül, de nem utolsó sorban Alphari és Perkz párosát nem csak a francia csapat szeretné megszerezni, a Fnatic is szóba jöhet, ahonnan pedig Bwipo léphet le. Emellett több NA csapat is beszállhat az értük folyó háborúba. Kíváncsian várjuk hogyan alakul az átigazolási piac, ha pedig bármilyen hivatalos információ érkezik arról természetesen nálunk is olvashattok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!