Hirdetés

Átigazolási pletykák: Teljesen széteshet az FPX, a Vitality pedig Perkz vezetésével építene szupercsapatot

A VB-én történő leszereplés az FPX teljes szétesésével járhat, míg a Vitality Perkz-et szeretné megszerezni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends Döntő - Team Wonderstag vs. Team Plague

Hirdetés

Jelenleg éppen szünetel a 2021-es Worlds és már csak három mérkőzés van hátra az egész versenyből. Az egyik ágon Korea két nagyágyúja küzd meg egymással, míg a másikon Kína utolsó reménysége küzd meg egy felemás formát mutató GenG-vel. Ahogy viszont már megszokhattuk, a kieső csapatok vagy azok, akik el sem érték a VB-t nekikezdenek az "uborkaszezonnak" és elindul az ötletelés abból a szempontból hogy ki, hol köthet ki jövőre. Pár átigazolási pletykát már hallhattunk, vegyük csak például a G2-t, akik gyakorlatilag az egész edzői stábot és három játékosukat is kirúgtak. Félreértés ne essék Mikyx, Wunder és Rekkles szinte az összes LEC csapatnak fejlődést jelentene, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy ne találnának maguknak munkát jövőre.

Azonban a koreai és kínai csapatokról eddig nem sokat hallhattunk. Az FPX csúfos leszereplése mellett számíthattunk arra, hogy mindez következményekkel fog járni, azonban arra azért nem számított senki, hogy ekkorával. A pletykák szerint ugyanis gyakorlatilag mindenki elhagyhatja a FunPlus Phoenixet. Nuguri visszavágyik Koreába, ahol tárt karokkal várják, emellett pedig Doinb is szeretné kipróbálni magát valahol máshol, előfordulhat, hogy szülőhazájában. Az alsó ösvényen lévő játékosoknak a szerződése idén jár le, míg Tian jelenleg testileg és lelkileg sincs rendben, ugyanis leginkább ő volt az oka az FPX rossz szereplésének. Mivel nemrég kiderült, hogy olyan fájdalmakat élt át játék közben a csuklója miatt, hogy megkérte a csapatot, keressenek helyette egy beugrót, ez pedig meg is történt és egy jó ideig nem ő, hanem BO játszott az FPX dzsungeleseként. Azonban őt eltiltották a versenyzéstől fogadási csalások miatt, így muszáj volt játszania Tiannak, ezt pedig nem csak a teste sinylette meg, de mostanra gyakorlatilag közellenség lett Kínában, így a mentális egészsége sem tökéletes.

Azonban nem csak keleten zajlik az élet, hanem a LEC-ben is. A pletykák szerint a Vitality hatalmas pénzössszeget sem sajnálna arra, hogy összerakja a LEC álomcsapatát. Kezdésnek szeretnék visszacsábítani Amerikából Alpharit és Perkz-et is, a jelenlegi csapatból pedig csak Selfmade-et tartanák meg. Emellett az alsó ösvényen rengeteg lehetőségük van. Leigazolhatják akár Mikyx és Rekkles duóját, talán meggyőzhetik Korea egyik legjobb támogatóját, Lehends-et, aki jelenleg biztosan kifele vágyik a csapatából. Végül pedig akár Carzzy-t is megszerezhetik ha a korábban hallott botrány valóban akkorát robbant, mint ahogy azt Twitteren láthattuk.

Végül, de nem utolsó sorban Alphari és Perkz párosát nem csak a francia csapat szeretné megszerezni, a Fnatic is szóba jöhet, ahonnan pedig Bwipo léphet le. Emellett több NA csapat is beszállhat az értük folyó háborúba. Kíváncsian várjuk hogyan alakul az átigazolási piac, ha pedig bármilyen hivatalos információ érkezik arról természetesen nálunk is olvashattok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Allanon 1 hónapja
  Adam LEC-ben jól teljesített. Újoncként a csapata erőssége volt. A VB finoman szólva nem sikerült jól neki. Szerintem jövőre jobb teljesítményre lenne képes. Nem cserélném le Alpharira. Akkor már inkább V.csacsi???? Hylit kellene elengedni meg keresni egy dzsungelest, ha tényleg megy bwipo. Perkz emelné a színvonalat a LEC-ben. Remélem visszatér. Kiváncsi leszek a g2 ötösére, illetve, hogy lesz-e magyar játékos akiért szoríthatunk. Illetve remélem, hogy a Fnatic végre összeszedi magát.
  0 1 Válasz
  • Tundererdo 1 hónapja Allanon
   Dehogy volt. Eleve kcorpba carry szerepben játszott majd elhozta fana weakside toposnak. Annak ellenére hogy végig élén voltak nyári szezonnak hatalmas mákjuk volt hogy egyáltalán playoff a kerültek. Nem kell palit isteníteni mert volt egy jó sorozata g2 ellen. Lehet jó játékos de mégha jobb is lenne fanának inkább egy soaz csacsi golyófogóra lenne szüksége mivel úgyis botlane felé fognak játszani.
   0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Apheliospontgg, tetszik a képem?
  0 0 Válasz
 • Worlek 1 hónapja
  Jól megcifrázzák a csapatokat.
  0 0 Válasz
 • Foolfox 1 hónapja
  Én egyet nem értek a Fnaticnál toppost meg midest néznek holott a jg Bwipo akar le lépni Adam toppon jól játszott a vbn kívül mert ott Upset hiánya megbélyegzete én szerintem a fnatic sorsát még azért NIsqyt aligha hiszem hogy leváltanák mert nem tudott szóló carryzni a jg pozícióba megnézném én újra Broxaht hátha a lecben többre megy mint lcsben
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés