Hirdetés

Itt a legújabb Epic ingyen játék, tovább zakatol a horror vonat

Szürrealista horror a legújabb ajándékunk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends Döntő - Team Wonderstag vs. Team Plague

Hirdetés

Októberben végig a horror vonal mentén mozogtak az Epic Games ajándék játékai és szerencsére azon belül is a jobbak kerültek elő. Persze rendkívül félelmetes lehet egy nulla interakcióval rendelkező, 5 perceként jumpscare-re épülő program, de a horror műfaján belül, ettől sokkal érdekesebb darabok is akadnak. Például a mai Epic ingyen játék, a DARQ.

DARQ: Complete Edition

A játék nem a véres, kaszabolós horrort képviseli, sokkal inkább a művészien megalkotott, zsigerekig ható félelemmel operál, már-már groteszk játékélménnyel. A DARQ-ban egy hétköznapi srác, Lloyd a főhősünk, aki egy álomban találja magát. Ami viszont még ettől is furcsább, hogy bár tudja magáról, hogy álmodik, még sem tud felébredni és hamar rémálomba csap át a kalandja.

A játék során ezen a rémálmon kell átverekednünk magunkat, egy rendkívül szürreális világban, ami nem fél felrúgni a fizika szabályait sem.

Igazi kincs a 2019-es DARQ, ami bár nem tett szert óriási népszerűségre anno, akik játszották, azok mind hibátlan élményként írták le a játékot. A DARQ: Complete Editiont ide kattintva szerezhetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • restcashattack 1 hónapja
    Ez az Epic osztogat rendessen..
    0 0 Válasz
  • simonjanos 1 hónapja
    Limbo, Inside után /is/ remekez!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés