Hosszabbításban kihagyott ziccer: Castro agya elszállt és újabb kontrollert tört darabokra

Hosszabbításban kihagyott ziccer: Castro agya elszállt és újabb kontrollert tört darabokra

A FIFA-sorozat talán legnépszerűbb Twitch streamere Castro, aki egy-egy rosszabb eredmény hatására nem rest rommá zúzni egy kontrollert.

A virtuális labdarúgásban az egyik fogyóeszköznek a kontrollereket mondanánk, ugyanis egy-egy rosszabbul sikerült meccsnél simán megeshet, hogy a tulajdonosa mostohán bánik vele. Valószínűleg rengeteg ilyen eszköz pusztult el a várható maximum élettartamának lejárta előtt. Úgy tűnik, hogy a FIFA 22 megjelenésével ez a trend nem ért véget, és továbbra is egy jó opció, főleg streamereknek, a látványos kontrollertörés. Castro pedig pont erről híres, nem rejti véka alá az érzelmeit és a véleményét. Amennyire megnyugtató a menüpontok között navigálni, annyira fel tudja idegesíteni az embert néhány mérkőzés. A népszerű tartalomgyártó is ennek az áldozata lett, miután egy igazán kiélezett online összecsapásban találta magát. A meccs elég laggos volt számára, de még így is partyban tudott maradni, és bár 1:0-ás hátrányba került, erre még volt válasza, így 1:1-es állásnál vonulhattak egy röpke szünetre a felek. A második félidőben aztán jött a fekete leves, mivel újabb találatot szerzett ellenfele. Ekkor még tudta tűrtőztetni magát, ráadásul a lefújás közeli pillanatokban akadt még egy óriási lövése. Az ötös és a 11-es pont közötti sávból ellőtt labdáját azonban a hálóőr parádés védéssel tolta ki az alapvonalon túlra - ez még az első patch előtt történt, melyben nerfelték a kapusokat a közelről leadott lövések kapcsán. Ez volt az a pont, ahol elszakadt a cérna Castronál, és előbb Fakopáncs Fricit megszégyenítő módon ütlegelte a kontrollert az asztalba, majd jött a legendás földhözvágás:

Ez volt az új játék alatt - két hete lehet vele kb. játszani - a második kontrollere, amit szétzúzott. Remélhetőleg azóta valamivel jobban megy neki a gólszerzés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!