Ingyenes az egyik legnagyobb, legtartalmasabb Tomb Raider játék és még sok minden más is

Ingyenes az egyik legnagyobb, legtartalmasabb Tomb Raider játék és még sok minden más is

Sok ajándékot húzhatunk most be, de nem árt figyelni a határidőkre.

Twitch Prime előfizetéssel sok extrára tehetünk szert. Nem csak Twitchen kapunk egy kvázi ingyenes subot valamelyik kedvenc csatornánkra, de az Amazon Prime Video műsoraihoz is hozzáférünk, ha pedig gamerek vagyunk, akkor mindig akad valami kis extra in-game jutalom. Sőt, teljes játékokat is rendszeresen kapunk.

Pár hónapja például, a Prime előfizetők ingyen szerezhették meg a Battlefield V-öt, októberben a Star Wars Squadrons volt a legnagyobb dobás az ingyenes címek között, most pedig három igazán nagy játékot is ajándékba kapunk. Ezúttal a modern Tomb Raider trilógia középső darabját, a Rise of the Tomb Raidert (Epic Games), a Dragon Age trilógai harmadik részét, az Inquisitiont (Origin) és a Control Ultimate Editiont (GOG) szerezhetjük meg ingyen, feltéve ugye, hogy Prime előfizetők vagyunk.

A három AAA kategóriás játék mellett, több, apróbb ajándék is vár ránk a hónapban. Összesen kilenc ingyen játékot kapunk most Prime Gaming előfizetéssel.

Van azonban egy kiskapu is. Amennyiben nem volt még Prime próbaidőszakunk, úgy a hét napos ingyenes próbát bármikor elindíthatjuk. Ehhez csak egy regisztráció kell és már ezzel is megszerezhetjük a játékot. Azt azonban ne felejtsétek el, hogy hét nap után automatikusan levonják számlátokról az első havi Prime előfizetést, ha tehát csak az ajándék játékok érdekelnek, akkor érdemes még időben lemondani a hét napos próbaidőszakot.

A novemberi ingyenes játékokhoz kattints ide!

Ha nem vagy ismerős az aktuális ajándék játékokkal, a PCGURU tezstjeit és videotesztjeit ajánljuk.

A Control tesztért kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!