Öt remek horror játék a halloweeni Steam Sale utolsó óráira

Öt remek horror játék a halloweeni Steam Sale utolsó óráira

Nem árt sietni, ha le akartok még csapni valamelyik játékra. Ma délután 6 óráig tart a halloweeni Steam Sale.

Nem feledkezett meg a Steam sem a halloweenról, még múlthét csütörtökön elindította a tematikus leárazását, aminek ma este lesz vége. Néhány óránk azonban még maradt beszerezni néhány leárazott játékot, ennek apropóján összegyűjtöttük most azokat a horror címeket, melyek játékmenetükkel biztosan rád hozzák a frászt, de az árcédulájukkal már nem.

Phasmophobia

  • Eredeti ár: 11,59 euró
  • Akciós ár: 9,85 euró

Lehetünk olyan szellemírtók, akik egy óriási mályvacukor emberrel veszik fel a harcot és lehetünk olyanok is, akik a Phasmophobia kísérteteit vadásszák. Barátok mindenképpen kellenek majd ehhez a játékhoz, de ha már összegyűltetek hárman-négyen, akkor a rettegés és azzal együtt a szórakozás biztos, hogy garantált a Phasmophobiában.

Dead by Daylight

  • Eredeti ár: 19,99 euró
  • Akciós ár: 9,99 euró

Az aszimmetrikus multik nem ütöttek akkorát, mint azt vártuk anno, de azért van jó pár remek játék, amely ezt a tábort erősíti. Talán az egyik legjobb a Dead by Daylight, ahol egy gyilkos vadászik a szerencsétlen túlélőkre, akiknek különböző feladatok teljesítésével kell megszökniük egy adott pályáról.

Outlast

  • Eredeti ár: 16,79 euró
  • Akciós ár: 3,35 euró

Kevés megrázóbb, ugyanakkor magába szippantó, horror van az Outlastnál. A Red Barrels 2013 alkotása szinte azonnal horror klasszikus lett, a Mount Massive Asylum beteg világát pedig a mai napig félelmetes felfedezni.

Little Nightmares II

  • Eredeti ár: 20,99 euró
  • Akciós ár: 20,09 euró

Jumpscare-es horrort kis túlzással bárki tud csinálni, egyedi atmoszférájú, morbid világot teremteni azonban csak kevesen. A Tarsier Studios csapatának összejött a Little Nightmares első részével, a jó hír pedig az, hogy a 2021-es folytatás, az előd minden kiváló elemét a négyzet tudta emelni.

The Evil Within

  • Eredeti ár: 9,99 euró
  • Akciós ár: 4,99 euró

A rettegés közepette nem árt néha, ha mi magunk is meg tudjuk szorongatni az ellenfeleket. Míg az Outlastban gyakorlatilag végig menekülünk, addig a The Evil Within a túlélőhorror műfaját erősíti és egy sokkal akciósabb élményt kínál. Persze nem szabad CoD-ra számítanunk, a játék minden eleme szivat majd minket, életerő és lőszer pedig nagyon minimális lesz csak. De ez a műfaj éppen erről szól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!