A csapat felét lecserélte az Astralis, távoznak a Major győztes játékosok

A csapat felét lecserélte az Astralis, távoznak a Major győztes játékosok

A dán felállás megmaradt, a játékosok között azonban nagy volt a forgás.

Jó ideje érett már a csere az Astralisnál, azonban bármennyire is pletykálták, hogy egyes játékosok leléphetnek, eddig azt láttuk, hogy mégis inkább szerződést hosszabbítottak. Eddig! Gla1ve és Xyp9x valóban 2025-ig érvényes szerződést írt alá idén a csapattal, a többiek sorsa azonban továbbra is kétséges volt, valószínűleg a Majorön való csúfos szereplés adta most meg nekik a lökést.

A dán csapat bejelentése szerint, legkésőbb 2022 januárjában, szerződésük lejártakor, búcsút intenek Magisknak, dupreehnek és edzőjüknek, Zonicnak is. Arról egyelőre semmi hír, hogy ők hárman hol és milyen utakon, közösen vagy három teljesen más irányba haladva folytatják-e majd. Korábbi pletykák szerint Zonic akár a Heroic felé is tarthat, míg dupreeh talán majd a NiP-ben köt ki, akárcsak korábbi társa, device.

Nem kellett azonban sokat várni az új igazolásokra sem, három tag ment, három tag jött és máris bemutatkozott az új Astralis.

Zonicot az az Alexander "ave" Holdt váltja, akit az utóbbi években a North Academy és a North edzőjeként láttunk, de az igazi veteránok talán még emlékeznek 2015-re, amikor még játékosként volt a szerveren. A német mTw csapatát erősítette, ráadásul akkoriban pont Zonic volt az egyik csapattársa. Pályafutásuk rövid volt, 2016-ban Zonic lelépett a frissen alakuló Astralishoz, ave pedig a Northhoz került.

 Az Astralis új edzője, ave

Ami a két új játékost illeti, ezen a téren sem kellett sokat keresgélniük. Megtartották a teljesen dán felállást, hiszen blameF és k0nfig kapott most Astralis mezt, mindketten a kezdő ötös tagjai lesznek. Bemutatkozásukig sincs már sok, a BLAST Premier Fall Final alatt (november 24-28) már az új Astralis játszik majd.

 Az Astralis új játékosai, k0nfig és blameF

Bubzkji már korábban kispadra került, így felthetőleg a következő lesz az Astralis új kezdő felállása:

  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Philip "Lucky" Ewald
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Kristian "k0nfig" Wienecke
  • Benjamin "blameF" Bremer
  • Alexander "ave" Holdt (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a cikkben használt képek forrás: astralis.gg

Kövess Minket!