A Ubisoft leárazásokkal és ingyenes jutalmakkal ünnepli a 35. születésnapját

A Ubisoft leárazásokkal és ingyenes jutalmakkal ünnepli a 35. születésnapját

A következő 60 napban érdemes lesz nagyon odafigyelni, hogy miket jelentenek még be.

A Ubisoft egyike azon számos videójátékokat készítő és forgalmazó vállalatának, amely idén ünnepli a nem is akármilyen mérföldkőnek számító, 35. évfordulóját, és a születésnap részeként bejelentettek egy eseményt. Ennek részeként ingyenes hétvégékkel, különböző jutalmakkal, versenyekkel és egyéb izgalmas dolgokkal lepik meg a rajongókat. Ez a jubileumi esemény két hónapig fog tartani, és bár néhány részlet már kiderült, a legtöbb extrát illetően még várnunk kell, hogy pontosan mit is tervez a Ubisoft. Azt azonban már tudjuk, hogy a kiárusítás - erőteljes leárazások mellett - mindenképpen a terv részét képezik, így ha van egy olyan Ubisoft-játék, amit eddig bármilyen okból kifolyolólag nem szerzett be valaki, akkor itt az ideje lecsapni rá.

A Ubisoft egy külön weboldalt is létrehozott ebből az alkalomból, és jelenleg három kiemelt hírrel szolgálnak: egy napi verseny, ahol pénzt lehet keresni (Ubisoft Wallet), a korábban említett akciós eladások és a Ghost Recon játékon belüli jutalmak. Továbbá a következő hétvégén a Ghost Recon Breakpoint ingyenesen játszhatóvá válik november 4. és 7. között. Általában ilyenkor csak a PC-sek örülhetnek, de most minden platformon ingyenesen kipróbálható a GRB.

Ezen kívül lesznek különleges jutalmak a Ubisoft+-szal rendelkezőknek, amelyeket még nem jelentettek be, de állítólag hamarosan ezekről is lehull a lepel. A további kihívásokról és az újabb nyereményjátékról is később ejtenek majd szót, valamint a két hónapos esemény során valamikor lesz még legalább egy újabb ingyenes hétvége. Azt még nem mondták el, hogy melyik játékról van szó, de valószínűleg ez a Rainbow Six Siege lesz, tekintve, hogy az ingyenes hétvégék meglehetősen gyakoriak a kommandósok körében.

Kis érdekesség a kiadóról, ugyanis a Ubisoft kezdettől fogva sikeres volt: első játékuk, a Zombi remek fogadtatásnak örvendett, és jól fogyott. Ami azonban igazán feltette a térképre a Ubisoftot, az a Rayman volt, az 1995-ös platformer elképesztően sikeres volt, és még ma is aktív a sorozat. A cég történetének további kulcsfontosságú címei közé tartoznak a Rainbow Six (egyben a Tom Clancy vonal), a Prince of Persia, az Assassin's Creed, a Far Cry és a Just Dance.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!