A Fortnite fejlesztői kivették a Daily Shopból Travis Scott emote-ját

A Fortnite fejlesztői kivették a Daily Shopból Travis Scott emote-ját

A koncertjén történt szörnyű tragédia miatt döntött így az Epic Games, emellett pedig Pewdiepie is beszólt a rappernek.

Hatalmas tragédiába és botrányba fulladt Travis Scott saját rendezésű fesztiválja, ahol természetesen ő maga is fellépett. A világsztár rapper állítása szerint nem vette észre, hogy többen is segítségért kiáltottak már a koncert elején, ahova rengetegen beszöktek, így jóval többen voltak, mint a megengedett létszám. Emellett pedig állítólag olyan kábítószereket is elszórt valaki a tömegben, amelyek borzasztó minőségűek voltak. Az eseményen így sajnos 8-an életüket vesztették, összesen 11 szívroham és 300 sérült volt a helyszínen a kábítószer és a pánik miatt.

A sors és a balszerencse érdekes fintora, hogy pont egy nappal később a Fortnite Daily shopjába Travis Scott emote-ja került be, így igen nagy pánik és kapkodás közepette az Epic Games nem csak az emote-ot, de az egész daily shopot kivette egy napra. Könnyen előfordulhat, hogy a botrány teljesen eléri Travis Scottot, akkor örökre kikerülhet az emote-ja vagy a skinje is. Erről viszont még nem nyilatkozott az Epic Games, így nem szeretnénk tippelésekbe bocsátkozni.

Sokan úgy gondolják, hogy egyértelműen a szervezők és Travis Scott okozta a 8 ember halálát, hisz hamarabb is meg lehetett volna állítani a koncertet, sőt ekkora túlterheltség mellett el sem kellett volna indítani azt. Ezt a véleményt osztja a világ leghíresebb Youtubere is, Pewdiepie, aki szerint Travis nem egy borzasztó ember, csupán csak tetszett neki a káosz és nem gondolta volna, hogy ekkora tragédia történik éppen:

"Szerintem Travis Scott csak menőnek gondolta azt, hogy micsoda őrület van a koncertjén. Nem realizálta azt, hogy milyen súlyos következményei lesznek ennek. De ez nem számít. Akkor is felelős vagy ezekért az emberekért akik miattad jöttek el." - mondta Pewdiepie. "Később Scott kirakott egy bocsánatkérő videót is, ami gyakorlatilag a legrosszabb bocsánatkérés volt, amit valaha láttam. Úgy viselkedett mint egy gyerek, aki nem érez semmi rosszat abban amit tett. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy nem tudta milyen komoly dolgok történnek a nézőtéren, nincs olyan épeszű ember, aki továbbengedte volna a showt, miközben 8 ember meghalt."

Szerintetek kikerülnek majd a Travis Scotthoz kapcsolódó tárgyak a Fortnite-ból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!