Három Assassin's Creed, összesen pedig hét PC játék ingyenes a napokban

Három Assassin's Creed, összesen pedig hét PC játék ingyenes a napokban

Jókora ajándék vár most ránk, sok remek játékot szerezehtünk meg költekezés nélkül.

Nagyon korai, novemberi karácsonyra gondolhatott egy-két kiadó, amikor megleptek minket néhány ingyen játékkal. Az Epic Games szokásos csütörtöki meglepetéséig is várnunk kell még, ettől függetlenül ott is vár most ránk egy új ingyen játék, ahogy GOG-on, Uplayen és Steamen is.

Epic Games

Egyrészt továbbra is ingyen zsákolhatjuk be az Aven Colony c. fantasztikus sci-fi RTS-t, másrészt pedig tegnap éjszaka megjelent az Epic ingyenes kínálatában a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure is. Akinek ismerős a cím és a Borderlands szériára asszociál, az jó úton jár, ez ugyanis a Bordelrands 2 egyik DLC-je, amit most a közelgő Tiny Tina's Wonderlands kapcsán önnálóan játszhatóvá és ingyenessé tett a Gearbox. Az ajánlat november 16-ig érvényes.

GOG

A THQ Nordic szeptember közepén, 20 évvel az eredeti Outcast után jelentette be, hogy végre készül a folytatás, jön az Outcast 2 - A New Beginning. Ennek örömére most pótolhatja az eredeti játékot az, akinek kimaradt az évek alatt, hiszen a GOG-on most egyetlen forint elköltése nélkül szerezhetjük meg.

Uplay

Sajnos az Assassin's Creed széria kvázi spin-off részei, a Chronicles sztorik nem értek el akkora sikert, mint amire számított a Ubisoft, így jelenleg inkább ne várjunk hasonló epizódra. Pedig mindhárom Chronicles játék egészen egyedi és szórakoztató, ráadásul úgy hozza a vérbeli Assassin's Creed hangulatot, hogy közben teljesen más, mint a többi rész.

Örülhetnek akiknek eddig kimaradt az Assassin's Creed Chronicles: India, China és Russia, hiszen a Ubisoft most mindhárom játékot ingyen adja. Itt keressétek a játékokat, de figyeljetek a határidőre is, az ajánlat ugyanis csak november 12-ig érvényes.

Steam

Végül, de nem utolsó sorban pedig a Steam is ajándékokkal kedveskedik most a gamereknek. Két játék is ingyenes most náluk, a Beholder és a KEO. Előbbiben egy olyan jövőben járunk, ahol mindent az állam irányít, a játékos pedig egy társasházi menedzsert terelget, akivel a lakók után kémkedhet. November 11., este 7 óráig szerezhetjük meg a Beholdert ingyen.

A KEO pedig egy egészen friss, 2021-es játék, amiben a távoló jövőben, fegyverekkel felszerelt járgányokkal csatázhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!