Hogwarts Legacy: még egy kicsit várnunk kell a játék megjelenésére

Hogwarts Legacy: még egy kicsit várnunk kell a játék megjelenésére

Egy interjúban fedtek fel több részletet a készülő Harry Potter játékról.

2020 szeptemberében a PlayStation 5 bemutatóján fedett fel több, a platformra érkező címet a Sony, ezek közül volt az egyik a Hogwarts Legacy, egy, a Harry Potter-sorozat világában játszódó RPG-ről, amelyért a rajongók is régóta könyörögtek: szeretnék teljes részleteiben megtapasztalni, milyen egy roxforti diák élete.

Sokáig nem is kaptunk bővebb infót a játékról, egészen idén januárig, amikor máris azzal indították az évet a fejlesztők, hogy a megjelenést 2022-ig halasztják el.

Ezt követte ismét sok hónapnyi csend, néhány sasszemű érdeklődő azonban felfedezett egy interjút, amelyet a Toy World Magazin készített a Warner Bros-zal. Ebben ugyanis úgy fogalmazott a kiadó, hogy a Hogwarts Legacy lehet a varázsvilág "második legnagyobb megjelenése 2022-ben". Az már korábban publikus információ volt, hogy a Legendás állatok: Dumbledore titkai című film 2022. április 8-án érkezik a mozikba, így a játék a filmet követően jelenhet meg. Pontos dátum ugyan most sem hangzott el, azt pletykálják, hogy ez valamikor a nyár elején lesz.

A játékot eddig hivatalosan csak a megjelenést bemutató traileren keresztül ismerhettük más, más forrás nem látott napvilágot. A videóban viszont elképesztő részletességgel fogad minket Roxfort: a mozgó lépcsők, a lebegő könyvet, a sokszor látott folyosók egyaránt megjelennek a videóban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.