Back 4 Blood: Egy bug tette jóval nehezebbé a pályák teljesítését

Back 4 Blood: Egy bug tette jóval nehezebbé a pályák teljesítését

Elismerte a fejlesztőgárda, hogy nem úgy működtek a játékban a mutálódott zombik, mint azt ők akarták.

Hasonlít a Back 4 Blood az "elődjéhez", a Left 4 Dead-hez abban, hogy nemcsak egyszerű zombik állhatnak utunkba, hanem különleges módon mutálódott egyedek is. Utóbbiak az egyes pályák bármelyik részén megjelenhetnek, a hiba pedig pont ebben keresendő: a fejlesztőgárda Turtle Rock el is ismerte, hogy jóval gyakrabban kellett szembeszállnunk ilyen ellenségekkel, mint azt ők szerették volna. A problémát azonosították és ígéretük szerint javítani is fogják, a helyzetre reagálva pedig még egy mémet is megosztottak Twitter-profiljukon.

"Megtaláltuk azt a hibát, ami miatt folyamatosan megduplázódott a pályán megjelenő speciális zombik száma. Gyakran így egy eléggé reménytelennek tűnő küzdelem is kialakulhatott, amelyet csak megnehezítettek ezek a mutálódott ellenségek, de már elkezdtünk utánajárni a problémának és a jövőben várhatóak olyan frissítések, amelyek kijavítják ezt a nem megfelelő viselkedést."

Azonban nemcsak ez várható a közeljövőben. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy mi minden várható akár még idén is, a teljesség igénye nélkül: quality-of-life frissítések; offline mód; új kártyatípusok és kártyák; illetve egy ünnepi esemény is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!