Ne maradj le a jól megérdemelt jutalmakról

Ne maradj le a jól megérdemelt jutalmakról

A jól megérdemelt jutalmak tonnányi jutalmat, valamint ingyenes prémium tankok ígéretével kecsegtetnek.

A World of Tanks jól megérdemelt jutalmai, avagy a Well-Deserved Rewards annak függvényében vágnak hozzád kötvényt, kreditet, személyes tartalékokat, legénységi kézikönyveket és egyéb jutalmakat, hogy mióta játszol a játékkal. Idén a Super Hellcat, a T-50-2 és Super Chaffee mellett egy negyedik prémium tankot is bezsebelhettek.

Az esélyek a VK28.01 mellett szólnak, ami a harmadik az ősi top tier könnyű tankok sorában, ráadásul nem is olyan régen módosították ezeknek a tankoknak a besorolását, így most már prémiumnak számítanak, azaz 50%-zal több kreditet termelnek, mint a normál harckocsik.

Mikor kezdődik?

Hogy pontosan mikor érkezik a következő jól megérdemelt jutalom, nem tudni, de a Wargaming már most pedzegeti, hogy hamarosan érkezik, és abból kiindulva, hogy tavaly november 26-án kezdődött az esemény, arra lehet számítani, hogy idén is egy csütörtöki napra esik az esemény kezdete november végén, ami előreláthatóan november 25-e.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.

Közvetítések