Visszatérő mechekkel és Mythic Kunai fegyverrel érkezett meg a 18.40-es frissítés!

Visszatérő mechekkel és Mythic Kunai fegyverrel érkezett meg a 18.40-es frissítés!

Naruto mellett még néhány érdekesség érkezett a 18.40-es frissítésben.

Meglepő módon a szokásos reggel helyett tegnap későPOdélután érkezett meg a Fortnite legújabb frissítése, a 18.40. Nézzük mit is tartalmaz ez a bizonyos patch.

Szavazás a Mechek sorsáról

A Cube Queen ellen folytatott harcban a megszerzett aranyunkat ezúttal a Mechek visszahozására használhatjuk. Ez az új verziója a B.R.U.T.E.-nak ugyanúgy fog működni mint az eddigiek, azonban az "overshield" mechanika kikerült.

Naruto skinek

Ahogy azt már nálunk is olvashattátok tegnap megérkeztek a Naruto skinek a játékba, az összes információt ITT találjátok meg róluk.

Mythic Kunai fegyver

A papír bomba Kunai a legújabb Mythic fegyver a játékban, amelyet chestekben és lámákban találhatunk meg. Emellett a játékosok majd meg is tudják venni ezt a tárgyat, ha megtalálják Kakashi Hatake-t a pályán, aki az egyik legújabb NPC.

Pálya változások

A "Convergence" jelenleg a 3. szakaszában van, ebben a frissítési ciklusban pedig eléri a 4. és 5. szakaszt is. Azt még nem tudni, hogy mindez mivel jár, de az apróbb jelzések és az Epic Games mondatai arra engednek következtetni, hogy hamarosan új Chapter nyílik a Fortnite világában.

Új(Régi) Jármű

Végül, de nem utolsó sorban a legújabb jármű ami bekerült, pontosabban visszakerült a játékba az nem más, mint a régi jól megszokott bevásárlókocsi. Ezt a járművet leginkább Retail Row-ban és Holly Hedges-ben találhatjátok meg!

Emellett néhány bugfix és egy érdekes újítás érkezett a kreatív módba, aminek segítségével már ott is szerezhetünk némi XP-t a Battle Passben.

Hamarosan egy pazar év végi nyereményjátékkal várunk titeket, gyűjtsétek az E1 pontokat!


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!