Tyler1 narrálásával is megismerkedhetünk az előszezon változtatásaival!

Tyler1 narrálásával is megismerkedhetünk az előszezon változtatásaival!

Megtörtént a várva várt szezonzárás, és már élvezhetjük is az előszezon újdonságait!

A League of Legends 2022 11.23-as előszezon frissítése már bekopogtatott az ajtón új sárkányokkal, kiigazított rúnákkal, új mitikus tárgyakkal, és még sok mással.

Az előszezon mindig is a Riot tesztterepe volt, hogy új, meta-meghatározó változtatásokat vezessen be a League of Legendsben. Az elmúlt néhány előszezontól eltérően azonban a 12. idény előszezonja nem fog jelentős változásokat hozni; ehelyett a Riot javítani igyekszik a már meglévő játékrendszert.

A 2022-es előszezon fő reflektorfényében az új Chemtech és Hextech drake bemutatása áll. Ezen kívül a Riot néhány új Mythic és Legendary elemet is hozzáad, miközben megváltoztat néhány meglévőt.
Ami külön újdonság, hogy az idei "Preseason 2022 Spotlights" videót nem csak Phreak jól megszokott hangjával vette fel a Riot, de meglepetésként Tyler1-t is felkérték egy narrálásra! Aki valaha is követte a League of Legendst, az tud Tyler1-ról. A robbanásszerű kitöréseiről, és a visszafogottság hiányától, hírhedt ikonná vált a LoL közösségen belül. Kiderült, hogy a Riot éppúgy tudja ezt, mint a rajongótábor. Az izmos streamer meghívást kapott az Arcane, a League új animációs Netflix show-jának Global Premier eseményére, ahol bemutatták neki a Riot Games vezérigazgatóját, Nicolo Laurentet. A véletlenszerű találkozó azonban nem úgy sikerült, ahogy eltervezték, mivel Tyler viccből közölte vele, hogy "Mi újság haver, a játékod kib***ott sz*r". Elmondása szerint, persze egyből észlelte, hogy nem sült el túl jól a tréfája, és gyorsan mentegetőzésbe is kezdett. A jelek szerint sikerrel is járt, hiszen Tyler, akit pár éve még szinte a játéktól is szó szerint eltiltottak, most bemondó szerepben ücsöröghet a Riot Games fotelében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!