Úgy tűnik, hogy karácsonykor nem csak Boba Fettel, de akár Neoval is játszhatunk a Mátrixból!

Úgy tűnik, hogy karácsonykor nem csak Boba Fettel, de akár Neoval is játszhatunk a Mátrixból!

Továbbra sem lassít le az Epic Games, már ami a filmes együttműködéseket illeti, úgy tűnik, hogy decemberben a Mátrix lesz terítéken!

Az elmúlt időben rengeteg nagyszabású együttműködést láthattunk az Epic Games-től. Megérkezett a játékba Jinx, a Riot Games Arcane nevű sorozatának főszereplője, emellett pedig az egyik legnépszerűbb anime, a Naruto karakterei is játszhatóvá váltak a játékban. Nagyon úgy tűnik, hogy decemberben pedig nem csak újabb Star Wars szereplő érkezhet Boba Fett személyében, hanem az új Mátrix film miatt Neo és Trinity is elérhetővé válhat a játékban.

A Matrix: Resurrections nevű film december 22-én jelenik meg a mozikban, így akörül várhatjuk Neo és Trinity érkezését is. Mivel egy új filmről van szó amit biztosan reklámozni szeretne a Warner Bros. is, így a két kinézet mellett minden bizonnyal további kozmetikai tárgyak is érkezhetnek, emellett pedig akár egy Mythic tárgy vagy egy NPC is kapcsolódhat a klasszikus Sci-fi-hez.

Végül, de nem utolsó sorban az év elején Ali-a-hez eljuttatott csomagban, amelyben rengeteg együttműködésről kaphattunk apró utalásokat már csak egyetlen szó maradt, ami nem más mint a "Candy". Ez a Mátrixból jól ismert piros és kék kapszulára utalhat, így a Star Wars mellett valószínűleg ez lesz az év utolsó nagy együttműködése az Epic Games-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!