A világ egyik legjobb midese, Doinb új csapatban folytatja karrierjét

Új csapathoz igazol a FPX volt csapatkapitánya a következő szezonra.

A FunPlus Phoenix csapata igen nagy változásokon megy keresztül mostanában. Az elmúlt hat nap leforgása alatt az FPX megvált a Nuguritól, Tiantól és most a Doinb is erősíti a távozók listáját, így az LPL csapatot szinte meztelenre vetkőzött. A játékost nagy szeretettel búcsúztatta csapata a középső ösvénytől, ahol egyébként a shotcaller pozíciót is betöltötte.

"Amióta 2018-ban csatlakozott az FPX-hez, megbízható vezére volt a csapatnak és szeretetteljes energiája az egész szervezetet összetartó családdá változtatta" - nyilatkozta az FPX a közösségi médiában.

Doinb a következő évben a csapatot világbajnoki címig vezette, pedig csak a rangsor közepén álltak előtte. Megnyerte az LPL 2019 Summer Split-et, majd a Worlds 2019 döntőjében túlszárnyalta az európai G2 Esportsot is, így volt csapatától a hála, nem is meglepő. Az idei világbajnokságon favoritként induló FPX, sajnos a csoportmérkőzések végével búcsút is intett a versenytől, így számukra ez az esemény csalódással zárult. Doinb 2019-ben avanzsálódott az LPL-be,összesen öt évnyi versenyzés után a bajnokságban, így nagyon keresetté vált a régióban. Egy friss stream szerint most az LNG felé tart, ahol Lee „Tarzan” Seung-yong dél-koreai honfitársával fog egyesülni.

„Igen, igen, az biztos, hogy jövőre csatlakozom [LNG]-hez”mondta Doinb. "A hivatalos bejelentés a következő napokban fog megjelenni."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.