Pewdiepie beszólt az Epic Games-nek a Naruto crossover miatt

A Youtuber szerint vannak olyanok crossoverek "Amiknek soha nem kéne megjelennie"

November 17-én megérkezett a Fortnite legújabb crossoverje, amiben az egyik leghíresebb Anime, a Naruto szereplői kerültek be skinként a játékba. Megszokhattuk már az Epic-től, hogy folyamatosan újabb és újabb crossovereket adnak ki, azonban valljuk be elég bizarr látványt nyújt amikor Master Chief Sasuke-val és Ariana Grande-val lövöldöz egymásra a mező közepén.

Ez a gondolat született meg a világhírű Youtuber, Pewdiepie fejében is, aki szerint itt lenne az ideje kicsit jobban átgondolni, hogy mi kerül a játékba.

"A Fortnite mindent tönkretesz amit szeretek" - mondta Pewdiepie, persze csak irónikusan. "Elvették tőlünk Supermant, Master Chiefet és most Narutot is. Miért? Ki kérte ezt?" - kérdezte a svéd Youtuber. "Master Chiefet még megértem, mert legalább neki volt fegyvere, de most nézzük meg ezt." - majd bevágott egy részletet amelyben Naruto éppen egy AR-rel lövöldöz.

Természetesen mint említettem csak viccnek szánta mindezt Pewdiepie, azonban ahogy mondani szokás, minden viccnek a fele igaz. A Star Wars univerzum, Master Chief és a Matrix még csak-csak beleillik a környezetbe, de Naruto és Superman néha igazán életidegennek érződik, hogy a sztárok skinjeiről ne is beszéljünk. Persze biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg pénzt hoz ez a fejlesztő cégnek, de talán érdemes lenne végiggondolni, hogy megéri-e tovább folytatni ezt a játékpolitikát, amikor sok játékosnak már emiatt mehet el a kedve a játéktól.

Ti mit gondoltok, túlzásba viszi már az Epic Games a crossovereket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!