Ezek az új fegyverek érkezhetnek a Chapter 3-ban!

Ezek az új fegyverek érkezhetnek a Chapter 3-ban!

Egyelőre két fegyver szivárgott ki, nézzük is mit tudnak pontosan!

Minden jel arra utal, hogy a december 15-én véget érő Chapter 2 Season 8 után a Fortnite történelmének harmadik Chaptere érkezik hozzánk. Pontos dátumot még mindig nem tudunk ennek megjelenéséről, de úgy tűnik, hogy két új fegyver statjait és nevét már sikerült kiszivárogtatniuk az adatbányászoknak. Nézzük miről is van szó:

Az első tárgy minden bizonnyal egy eldobható balta lesz, amelyről sajnos csak a modellt sikerült megtalálni, sebzésről vagy egyéb használatról még semmit sem tudhatunk biztosan, de valószínűleg igen nagy sebzést fog okozni, mivel nehéz eltalálni vele az ellenfeleket.

A következő fegyver pont az előző ellentéte lesz ugyanis itt csak a modellt nem sikerült megszerezni, ellenben minden más információt igen:

Ahogy láthatjátok ez egy felturbózott Flint Knock fegyvernek néz ki, amely minden ritkaságban megtalálható lesz majd és nem csak az ellenfelet ölhetjük meg vele, de magunkat is mozgathatjuk a visszalökés segítségével. Öt töltény található benne, az újratöltési idő viszont roppant hosszú 5,5-6,5 másodperc a fejlövés viszont 4x annyit sebez mint az alap lövés, így bőven 100 feletti értéket lőhetünk az ellenfelünkbe.

Egyelőre csak ezt a két fegyvert ismerhettük meg, de valószínűleg ahogy közeledünk majd a Chapter 3-hoz, egyre több érdekességre bukkanak az adatbányászok amit természetesen nálunk is elolvashattok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!