Ingyenes az egyik legjobb co-op játék, ami valaha készült

Ingyenes az egyik legjobb co-op játék, ami valaha készült

10.000 forint helyett ingyenes, ráadásul remek szórakozást is nyújt a Fanatical ajándéka.

Rengeteg helyen indultak el a napokban Black Friday akciók, a videojátékok között is számos leakciózott darabra csaphatunk most le. A Fanatical azonban úgy gondolta, hogy mindez nem elég és egy nagysikerű, remek játékot teljesen ingyen elvihetővé varázsoltak.

Még 5 napig, azaz november 30-ig ingyen szerezhetjük meg digitális boltjukból a Warhammer: End Times - Vermintide első részét, ami alapesetben 28 eurót, azaz több, mint 10.000 forintot kóstálna. A játékot Steamen aktiválhatjuk, tehát a hőn szeretett gyűjteményünket gazdagíthatja majd, arról nem is beszélve, hogy ez valóban egy kiváló program.

A Warhammer világában közeleg az apokalipszis, 4 fős brigádunk dolga pedig, hogy rendet tegyen az ismert univerzumot elözönlő Skavenek között, akik egyfajta patkány-ember hibridek. Bár a játék játszható egyedül is, igazán akkor válik élvezetssé, amikor három barátunkkal, co-opban ülünk le elé.

Kicsit sem túlzás, hogy a Warhammer: End Times - Vermintide a valaha készült egyik legjobb co-op játék, ezt pedig ingyen már-már bűn lenne kihagyni.

Az ingyenes Warhammer: End Times - Vermintide-ért ide kattints!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!