Hirdetés

Ingyenes az egyik legjobb co-op játék, ami valaha készült

10.000 forint helyett ingyenes, ráadásul remek szórakozást is nyújt a Fanatical ajándéka.

Hirdetés

Rengeteg helyen indultak el a napokban Black Friday akciók, a videojátékok között is számos leakciózott darabra csaphatunk most le. A Fanatical azonban úgy gondolta, hogy mindez nem elég és egy nagysikerű, remek játékot teljesen ingyen elvihetővé varázsoltak.

Még 5 napig, azaz november 30-ig ingyen szerezhetjük meg digitális boltjukból a Warhammer: End Times - Vermintide első részét, ami alapesetben 28 eurót, azaz több, mint 10.000 forintot kóstálna. A játékot Steamen aktiválhatjuk, tehát a hőn szeretett gyűjteményünket gazdagíthatja majd, arról nem is beszélve, hogy ez valóban egy kiváló program.

A Warhammer világában közeleg az apokalipszis, 4 fős brigádunk dolga pedig, hogy rendet tegyen az ismert univerzumot elözönlő Skavenek között, akik egyfajta patkány-ember hibridek. Bár a játék játszható egyedül is, igazán akkor válik élvezetssé, amikor három barátunkkal, co-opban ülünk le elé.

Kicsit sem túlzás, hogy a Warhammer: End Times - Vermintide a valaha készült egyik legjobb co-op játék, ezt pedig ingyen már-már bűn lenne kihagyni.

Az ingyenes Warhammer: End Times - Vermintide-ért ide kattints!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • Liliana 11 napja
  Köszönöm.
  0 0 Válasz
 • Tajti93 10 napja
  D
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 10 napja
  Köszi
  1 0 Válasz
 • kurva_anyad 10 napja
  Az egyik legjobb co-op játék, ami valaha készült pont nem ez, hanem az It Takes Two
  0 0 Válasz
 • RamOos10 10 napja
  Király
  0 0 Válasz
 • RokaLovag 10 napja
  Hát, vagy én vagyok nagyon szerencsétlen, vagy tényleg nem lehet már beszerezni ingyen. Azért köszönöm az információt, nagyra értékelem!
  0 0 Válasz
 • AnonymousFrig 9 napja
  ...
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 9 napja
  Köszi az infót!
  0 0 Válasz
 • Kriszxs 9 napja
  Üdv úgy irta, hogy 30 ig èrvènyes akkor ma 27 mièrt irja azt a Fanatical oldalon lekèstem az akciót?
  0 0 Válasz
 • simonjanos 8 napja
  Már tegnap lekéstem róla: nem 30-ig volt az akció,,, a fene... Az adott URL volt hogy csak "felvillant" - de már OK, sajnos kiírja: "SOLD OUT / Sorry, you've missed out this time. Subscribe to our Email Newsletter to hear about future offers and promotions." (ELADVA / Elnézést, ezúttal lemaradtál. Iratkozzon fel e-mailes hírlevelünkre, hogy értesüljön a jövőbeli ajánlatokról és promóciókról.) Igaz, Steam dec. 1-ig -90% = 2,79€ (vs 27,99€) https://store.steampowered.com/app/235540/Warhammer_End_Times__Vermintide/
  0 0 Válasz
 • Gabrolo 4 napja
  Ez nagyon jó??
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés