Még néhány óráig ingyenes a Ubisoft egyik legjobb játéka

Ma délutánig van lehetőségetek ingyen beszerezni a játékot.

35 éves a Ubisoft. A cég nem először adja ingyen a kiadott játékai közül valamelyiket korlátozott ideig, idén pedig egyéb jutalmak, ajándékok is a miénk lehet: például Far Cry 6, Assassin's Creed Valhalla, vagy Ghost Recon játékon belüli jutalmak. Ezeket a Ubisoft 35. születésnapjára készített aloldalon tudod beváltani.

Ezek mellé viszont egy teljes játékot is be tudsz szerezni. Egészen november 25. 15:00 óráig ingyen a tiéd lehet a Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. A 2005-ben megjelent lopakodós játék PC-n kívül Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube és DS konzolokra jelent még meg, a játék pedig a Splinter Cell-sorozat harmadik része, ugyanezen évben az Official Xbox Magazine az év játékának is választotta.

Ahhoz, hogy megszerezhesd a játékot, nincs más dolgod, mint felmenni az akció oldalára, jelentkezz be Ubisoft-felhasználói fiókoddal, és a "Ubisoft Connect PC" gombra kattintva máris belevetheted magad Sam Finsher NSA ügynök kalandjaiba - de siess, mert nincs sok idő 15:00 óráig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!