Valorantból visszatérő játékosok forgatnák fel az NA CS:GO mezőnyét

Valorantból visszatérő játékosok forgatnák fel az NA CS:GO mezőnyét

Lassan összeáll az új Liquid felállás is, ami miatt a Furia elveszítette egy játékosát.

Észak-Amerikában 2020 eleje óta egyre több probléma van a Counter-Strike scene-ben: először az EPL-helyeket veszítette el a régió, majd a Valorant megjelenésével egyidőben több élvonalbeli és szinte minden tier 2-3 játékos a váltás mellett döntött, és a gazdasági helyzet, az utazási korlátozások még tovább csökkentették a megmaradt profik motivációját a folytatásra. A tetszhalott állapotot most nagy átigazolásokkal próbálnák meghaladni a CS:GO mellett kitartó orgok, így a Liquid, az EG és még a brazilok is csereberébe foghatnak hamarosan.

A PGL Major Stockholm óta tudni lehet, hogy 2022-től teljesen más felállással játszik majd a Liquid. Rögtön a svédországi esemény után megjelentek riportok arról, hogy FalleN coldzerával épít csapatot vagy a Complexity-ben, vagy máshol. Valamint Stewie2k biztosan más otthont keres jelenleg (többek között az EG is szívesen vinné őket), NAF is távozik, Grim pedig egy Stewieval készült friss interjú alapján nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a csapat belső dinamikája miatt, ezért aligha akarja megtartani őt a Liquid az új projektjében. Ami érthető is az érkezők névsorára tekintve: nitr0 több riport szerint is visszatér a Valorantozásból, a Vitality-Astralis forgatás miatt kegyvesztett shox is a Liquidhez tart éppen, és a Furiaból távozó VINI is - az eredeti Liquidból csak EliGE marad, ötödik játékos egyelőre nincsen.

Nitr0 mellett a másik nagy visszatérő a majorgyőztes autimatic lehet. Arról egyelőre nem szólnak a pletykák, hogy melyik CS:GO felállásban köthet ki pontosan, de George Geddes jelentése szerint a valorantos csapatában, a T1-ben már más játékosokat próbálnak a helyén. Egyelőre spekulálni tudunk csak a potenciális desztinációkról: a Liquidben van még egy üres hely, valamint az EG is újraépíti csapatát stanislaw, oBo és MICHU távozása után. Autimatic az egyik stabilabb teljesítményű játékos volt a Valorantra váltás előtt is, ezért biztosan fontolóra veszik a nagyok is őt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!