Elárasztották a Cyberpunk 2077 Steam-oldalát a pozitív visszajelzések

Elárasztották a Cyberpunk 2077 Steam-oldalát a pozitív visszajelzések

Nagy kedvezménnyel szerezhető be a játék Steamen - mellé pedig még több pozitív visszajelzést is kapott.

Rögös volt az útja a lengyel CD Projekt Red 2020 decemberében megjelent játékának, a Cyberpunk 2077-nek, de úgy néz ki, ennyi idő után szép lassan pozitívra fordul a sorsa. A Steam Őszi Vására sokak motivációját megadta, hogy beszerezzék maguknak is a játékot - ezt pedig rengeteg pozitív visszajelzés is követte a Valve platformján.

A Cyberpunk 2077 jelenleg a legkelendőbb játék Steamen. Olyan címeket is megelőz a listán, mint a Red Dead Redemption 2, a Battlefield 2042, a Farming Simulator 22, vagy a Forza Horizon 5 (az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy utóbbi három játékot teljes áron szerezhetjük be). A CDPR közel 1 éves játéka jelenleg 50%-os kedvezménnyel, 29.99 euróért (kb. 11 ezer forintért) kapható a platformon egészen december 1-ig.

Úgy néz ki, ez az árcédula végül sokakat szippantott be először Night City világába - ha ugyanis kicsit mélyebbre túrunk a számokban, akkor a SteamDB oldalán látható, hogy a múlt héten még a top 10-es listára sem fért fel a CP2077.

Az újonc játékosok pedig nemcsak elmerültek a játék adta varázslatos világban, hanem még jól is érezték magukat. A Cyberpunk 2077 küldetéseinek megtervezéséért felelős egyik rendező, Paweł Sasko ugyanis arról posztolt Twitteren, hogy nagyon sokan hagytak pozitív visszajelzést is a játék Steam-oldalán, közülük pedig többségben vannak azok, akik a közelmúltban szereztek be maguknak egy példányt. Cikkünk megjelenésekor a legutóbbi értékelések "nagyon pozitív", míg az összesített értékelés "többnyira pozitív" értéket vesznek fel.

Megjelenése óta számtalan nagyobb frissítésen és még több apróbb hibajavításon esett át a Cyberpunk 2077, vele együtt pedig a játék meglévő elemein is igyekezett fejleszteni, javítani a CPDR. A legközelebbi patch viszont már csak 2022-ben várható, az viszont a fejlesztők ígérete szerint igen tartalmasnak ígérkezik: többek között egy ingyenes DLC is érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!