Itt a hivatalos bejelentés, coolio nélkül folytatja a BP5

A csapat megvált eddigi irányítójától. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy mit tervez a BP5, ahogy coolio sem.

Jó ideje számítottunk rá, de mindvégig bíztunk benne, hogy megoldják a srácok a nehézségeket és végül nem bomlik szét még jobban a Budapest Five eddigi felállása. A 2021-es meglehetősen nehéz év azonban betett a felállásnak, most pedig hivatalosan is elköszöntek egy újabb játékosuktól.

A csapar pár perccel ezelőtti közleménye szerint elváltak útjaik eddigi irányítójukkal, Fercsák "coolio"Andrással. A csapat és a szurkolók is köszönik neki a sok-sok szép emléket, a győzelmeket és a közös munkát, de a továbbiakban coolio nélkül folytatódik a Budapest Five története.

Hogy pontosan miként, azt egyelőre nem tudni. A napokban már egy új felálással játszottak és ha minden igaz a ma kezdődő Malta Vibes Knockout Series 4. állomásán is a következő BP5 lép majd szerverre:

  • Fodor "fleav" Levente
  • Homoki "Aaron" Áron
  • Domoszlay "kolor" Ádám
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Török "msN" Norbert

Ez azonban még koránt sem biztos, hogy a végleges felállás. Más pletykák szerint jönnek még cserék és kory helyett, akár Gelencsér "1ns3rt" Dominik is megérkezhet a csapathoz. Egyelőre csak találgatni tud a közösség.

Coolio több mint másfél éve erősítette már a csapatot, közösen pedig számos szép hazai és nemzetközi győzelmet is megéltek. 2020-ban együtt ostromolták a FLASHPOINT selejtező kapuit, első helyen végeztek a GameBuddy Challenge versenyén, akárcsak a K&H MNEB második szezonjában.

2021-ben rengeteg nemzetközi tornát megjártak, Vulkan Fight Series, Shadow League, EDC, BLAST Rising, hazai fronton pedig győzelmet arattak a TippmixPro CS:GO Masters versenyén. Coolio tagja volt a Magyar E-sport Válogatottnak is, amivel szép győzelmeket gyűjtött az IeSF VB-n és a 2021-es V4FSF-on is.

Egyelőre nem tudni, hogy coolio milyen tervekkel készül 2022-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!