Új prémium tank maraton érkezhet november végén

Új prémium tank maraton érkezhet november végén

A WoT Express meg nem erősített forrásai alapján november végén egy újabb tank maraton érkezhet a játékba.

A WoT Express meg nem erősített forrásai alapján november végén egy újabb tank maraton érkezhet a játékba, és általában a legnagyobb orosz oldal nem téved. Lássuk, hogy pontosan mit tudunk, és mit lehet kilogikázni a rendelkezésre álló információkból. Először is, a hírek egy tier VIII-as vagy tier IX-es tankról szólnak.

Hogy pontosan melyik tankról lehet szó, egyelőre nem tudni, de talán épp az a kínai nehéz tank válik ingyenes megszerezhetővé, amiről a napokban beszámoltunk, mint teljesen egyedi, a megszokott kínai nehéz tank jegyektől teljesen eltérő egység.

Az időpontról

Az orosz forrás szerint valamikor novemberben végén, december elején számíthatunk a maratonra. Két meghatározó eseményt említhetünk ebben az időintervallumban. Az egyik a Frontvonal utolsó felvonása, ami november 15-én kezdődik, és november 22-én fut ki. A másik a Holiday Ops 2022, ami vélhetően december 8-án kezdődik, -ami egy szerdai nap, és tökéletesen egybecseng az előző Holiday Ops eseményekkel.

Az eseményt tehát a kettő közé kell belőni, így a start valószínűleg november 26-a, ami egy pénteki nap, és jellemzően minden prémium tank maraton kezdete egy pénteki nap, továbbá a jellemzően tíz napos maraton pedig december 6-án véget ér. Egy ilyen két hetes tank maraton nemcsak tökéletesen befér a Frontvonal és Holiday Ops események közé, de a játékosok érdeklődését is felkeltheti a decemberi nagy bumm előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.