Minecraft: Így szállt a sírba közel 7 hónap munkája

Minecraft: Így szállt a sírba közel 7 hónap munkája

Hosszú ideig tudott kitartani, de egy apró hiba végzetesnek bizonyult.

Ha azt nézzük, hogy ki hányszor hibázhat egy játék során, akkor nincs különbség egy átlagos játékos és egy népszerű streamer között. Egyet kivéve: ha a tartalomgyártó követ el ilyet, azt széles közönség előtt tette meg, ráadásul élőben. Hasonlót élt át egy btecbill nevű Twitch-streamer is, aki egy apró hiba miatt elvesztette 4 317 napos Minecraft Hardcore játékmenetét.

Egy élő adásában btecbill épp bemutatta azt az óriási kőbányát, amelyet épített, ekkor egy nézője megkérdezte, milyen skint is használ a játékban. Ehhez levette a Netherite armort és az Elytra szárnyakat, hogy meg tudja mutatni. Miután ezzel végzett, elkezdte visszarakni magára ezeket az itemeket, ekkor jött a végzetes hiba.

Amikor ugyanis épp vette vissza az armort és a szárnyakat, nagyot tévedett, ugyanis a Netherite mellvértet helyezte vissza magára. Ez bizonyult nagy hibának, ugyanis az Elytra lehetővé teszi, hogy repülj, miután nagyobb magasságból zuhantál le. Erre készült btecbill is, mikor leugrott, mert azt hitte, hogy az Elytrát választotta ki. A hibát amiatt is követhette el, mert a Netherite mellvértnek és az Elytrának a kis ikonja, illetve a színe nagyon hasonlít egymáshoz, így ha az ember figyelmetlen, könnyen összekeverheti a kettőt.

@btecbill

minecraft

♬ original sound - btecbill

Zuhanás közben észlelte a hibát, de akkor már késő volt, a fenti videó végén látható is a reakciója. A streamer elmondása szerint ráadásul a 4 500 napot szerette volna elérni, ezt viszont kezdheti elölről. A Minecraft Hardcore játékmenetek során ugyanis a játékosnak csak egy élete van, ha valaki meghal, akkor vége a játéknak (más játékmódok engedik a respawn-t).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!