Melyik Battle Pass tankot válaszd 2021-ben?

Melyik Battle Pass tankot válaszd 2021-ben?

A World of Tanks jelenleg öt alternatív kínál Battle Pass tankokra, de vajon melyiket érdemes megvásárolni?

A World of Tanks idén mindent, amit csak lehetett beletolt a Battle Pass rendszerbe, és mivel decemberben véget ér az a szezon, ezért érdemes elkölteni minden Battle Pass tokent tankokra, kötvényre vagy épp kredit tartalékra. Cikkünkben szeretnénk teljesebb képet adni nektek arról, hogy melyik tankot érdemes kiváltani, illetve melyiket kevésbé.

1. AE Phase I

Ára csupán 9 token, és már a legelső Frontvonal szezonban megszerezhető volt, majd tavaly a Battle Pass helyett Frontvonal és Acélvadász módból, így bár egy veterán egységnek számít, mégis a legajánlottabb mind közül. A Phase I jelenleg egy tökéletes tank, ami az aktuális metába nagyon is passzol. A sebessége kielégítő, cserébe kiváló toronypáncélzat és löveg jellemzi, -utóbbi kiemelkedő prémium HEAT átütési értékkel.

2. Char Futur 4

A Char Futur 4 szintén egy tökéletes tank, amivel ebben a metában remekül helyt lehet állni, hiszen egyszerre lehet felderítő, hagyományos közepes tank és mesterlövész. A Char Futur 4 azonban nem való mindenkinek, hiszen nagy játéktudást igényel. Pozitívuma, hogy csupán 9 tokenre van szükségünk a kiváltásához.

3. Kunze Panzer

Innentől egyáltalán nem egyértelmű, hogy melyik tankot érdemes választani. A Kunze Panzer talán még több tudást igényel, mint a Char Futur 4, nagyon szituációfüggő és nehéz használni, cserébe a löveg szinte sosem fog cserbenhagyni. A Kunze Panzer egy nagyon drága egység, hiszen 18 tokenre van szükség hozzá, így mindképp csak akkor válasszátok, ha már a Char Futur 4 és a Phase I megvan, és a meglévő token mennyiségből nem tudnátok megvenni az Object 777-et és K-91-PT-t, -ehhez 21 tokenre lenne szükségetek.

4. K-91-PT

Kicsit drágább, mint a hagyományos hármas, cserébe olcsóbb, mint a Kunze Panzer. A K-91-PT kiváltásához 12 tokenre van szükségetek. A használata ugyan nem kifejezetten nehéz, és közelharcra is tökéletes, ugyanakkor a löveg meglehetősen troll, így sok esetben idegesítő játszani ezzel a tankkal. Ajánljuk a megvételét, különösen akkor, ha van tokenetek egyszerre erre, illetve az Object 777.

5. Object 777

Az Object 777 legnagyobb gyengesége, hogy létezik a T-10. Ami egy agilis, jól védett, tökéletes löveggel rendelkező tank. Ezzel szemben az Object 777 lassúcska, a páncélzata nem megbízható, -bár a lövegébe nem lehet belekötni. A megvételét nem ajánljuk, viszont a kettő több, mint egy alapon érdemesebb ezt, illetve a K-91-PT-t megvenni, főleg ha van rá token, mint a Kunze Panzert, amit kissé talán nehéz használni, és nem való mindenkinek. Egy Object 777-tel akár egy kezdőbb játékos is nagyobb sikereket érhet el, mint a Kunze Panzerrel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.