Kijött az első patch a GTA: Definitive Editionhöz, 117 bugot javítottak ki vele

Kijött az első patch a GTA: Definitive Editionhöz, 117 bugot javítottak ki vele

A Rockstar Games publikálta az első komolyabb patch-et, amely javít a játék vizuális megjelenésén és a stabilitásán is.

Publikálta a Rockstar Games a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition első, komolyabb frissítését. Körülbelül 2 héttel ezelőtt egy közleményben elnézést kértek a játék hibái miatt, és már akkor ígéretet tettek arra, hogy több patch-csel szeretnék ezeket orvosolni, az elsőre ráadásul nem is kell sokat várni, ez végül így is lett.

Az 1.03-s frissítés minden platformot (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC), valamint mind a három játékot is érint egyben és külön-külön is. A patch összesen 117 hibát javít ki a játékban, ezek felváltva hol kisebb bakik, hol a játékélményt komoly szinten negatívan befolyásoló bugok. Mind a három játék stabilabban fog futni a jövőben, a különböző vizuális elemeken (például különböző hirdetőtáblákon) is javították a helyesírási hibákat, de most már az eső sem fog épületeken belül esni, illetve a San Fierro-i Tuff Nut Fánkozó épületén az anyacsavar is már inkább hasonlít egy csavarra, mint egy fánkra.

A javított hibák teljes listája angolul a Rockstar Games oldalán érhető el, a frissítés pedig már éles, így le tudjátok tölteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!