Hirdetés

Escape from Tarkov: Továbbjutott a csoportkörből a magyar e-sportoló, irány a legjobb 16!

Óriásit küzdött a magyar játékos, a befektetett munka pedig végül meghozta a gyümölcsét, ott lehet az elődöntőben!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

2021. november 15-én, még a selejtezőkkel kezdődött a The Hunter World Series 1 000$ összdíjazású Escape from Tarkov e-sport verseny. A selejtezők 3. csoportjába kerülő magyar applebr1nger a verseny ezen szakaszát sikerrel vette, bejutott a legjobb 32-nek rendezett csoportkörre, így készülhetett a folytatásra.

A verseny ezen szakasza, a csoportkör november 29. és december 2. között kerül(t) megrendezésre, a 32 játékost 4 darab 8 fős csoportba osztották, innen pedig csoportonként 4-4 játékos juthatott be az elődöntőbe. Honfitársunk a B jelű nyolcasba került, így november 30-án volt ismét jelenése. A csoportkör lebonyolítása megegyezett a selejtezőével, azaz a játékosoknak egy előre megadott szempontrendszer alapján kellett pontokat gyűjteniük és a legtöbb egységet szerző játékosok juthattak tovább.

Applebr1nger végül óriási küzdelemben még több pontot is tudott gyűjteni, mint legutóbb a selejtezőn, a 136 egységgel pedig csak kevéssel maradt le az első helyről, a 3-4. helyet viszont magabiztosan szerezte meg, így továbbjutott a legjobb 16 játékost felvonultató elődöntőbe. A versenyt követően nem is fojtotta magába érzelmeit a magyar játékos.

A B csoport végeredménye, a képernyő tetején a szempontok és az értük kapott pontok mennyisége (kép forrása: a szervezők Twitch-csatornája)

"Óriási köszönet mindenkinek a szurkolásért. Úgy érzem, a gyakorlás mindenképp közrejátszott, hogy bekerüljek. A sok-sok tipp és tanács, és az ezzel járó magabiztosság meghozta a sikert! Voltak kétségek az első órában, hogy nem lesz elég pont a majdnem "üres" szervereken, de egy bakit leszámítva megint kihoztuk a legjobbat a szutációkból. A véleményem szerint elég erős volt a csoportom és nagyon ügyes játékosok maradtak az elődöntőre! Én már most győztesnek érzem magam, hogy lehetőséget kaptam végre és képviselhetem nem csak magam, de az egész magyar community-t is valamilyen formában!" - fogalmazott saját Discord-szerverén a továbbjutás másnapján.

Applebr1nger számára a verseny december 6-án, az első elődöntővel folytatódik, ahol immáron a döntőbe kerülésért lép szerverre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés