Kiszivároghatott a Chapter 3 legújabb trailere!

Sajnos nem tudni biztos, hogy hamisítványról van-e szó és a spoilerek elkerülése végett csak az nézze meg, akit nem érdekel annyira a Chapter 2 vége!

Egyre közelebb érünk az év, és a Fortnite Chapter 2 végéhez is. Már csak pár nap és egy grandiózus esemény keretein belül lezárul a Chapter 2 és kezdetét veszi a 3. fejezet. Nagyon úgy tűnik viszont, hogy TikTok-ra idő előtt kikerült egy reklám melyet a szemfüles szivárogtatók már le is vadásztak. Ezúttal mindezt iFireMonkey követte el a leghamarabb, aki a Fortnite "Sponsoredcontent16275" nevű fiókról szedte le, ahova már reklámként felkerült a videó. Sajnos azt nem tudjuk megerősíteni, hogy a videó teljesen valódi-e, így ezt nektek kell eldönteni magatokban:

Ahogy a leírásban is szerepel, komoly spoilerek lehetnek benne így csak azok nézzék meg, akik már tényleg nem tudják megvárni az eseményt és a harmadik fejezetet.

Elég epikusan fest a videó azt meg kell hagyni, kíváncsian várjuk, hogy végül új pályát kap-e a Fortnite vagy sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.