Megjöttek az Epic Games legújabb ingyenes játékai

Mi lehetne jobb egy csendes csütörtök délutánra, mint két ingyenes játék?

Az ünnepi szezon még mindig egy kicsit odébb van, addig is folytatódik az Epic Games Store szokásos, heti ingynes játék osztása. Ma meg is kaptuk a legújabb ajánlatott, amiben ismét két játék kapott helyet.

Dead by Daylight

Valószínűleg ez vonza majd a szemeket a leginkább ezen a héten, hiszen a nagysikerű, asszimmetrikus horror multiplayer sokak kedvence. Rendre a legnépszerűbb játékok között van a különböző leárazásokkor is, most pedig teljesen ingyen szerezhetjük meg. Nem árt azonban felkészülni, a horror multi játék tud néhány ijesztő pillanatot okozni.

while True: learn()

A while True: learn() ezzel szemben teljesen más élményt kínál. Már-már oktató játéknak is beillene, hiszen a puzzle-kalandjáték során a mesterséges intelligenciákról, a big data témájáról és a neurális hálózatokról tanulhatunk. Érdemes kipróbálni, mindenképpen szokatlan játékélmény lesz, de egyúttal ugyanolyan szórakoztató is, mint bármi más.

Mindkét játékot jövő hét csütörtökig, 12.09 délután 5 óráig szerezhetjük meg ingyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.