Elhalasztották a GTA Definitive Edition dobozos verziójának megjelenését

Szerencsére nem kell sokat várnunk, hogy fizikai valójában is a polcunkra tehessük a játékot. Nintendo Switchen viszont már egy kicsit többet kell várnunk.

Enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy nem volt túlzottan pozitív fogadtatása a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenésének: a játék sok hibával, illetve olykor "érdekes" grafikai megvalósítással vált elérhetővé a nagyközönség számára, a Metacritic oldalán pedig például az egyik legalacsonyabb, mindössze 0.5-ös értékeléssel rendelkezik. Azóta az 1.03-as frissítés keretein belül számtalan kisebb-nagyobb bugra érkezett is az első komolyabb javítás, amely a vizuális megjelenés mellett a játék stabilitásán is hivatott javítani.

A játék eddig digitális formában jelent meg minden platformon, ellenben már a hivatalos bejelentésben szerepelt, hogy dobozos változatban Xbox, PlayStation és Switch platformokra is beszerezhetjük majd a Definitive Editiont. Azonban a fejlesztő Rockstar Games arról számolt be Twitteren, hogy elhalasztották az Xbox One, Xbox Series X|S és PS4 verziók megjelenését. Ezt azonban 10 nappal tették csak odébb, az eredeti december 7. helyett december 17-étől vásárolhatjuk meg a felújított GTA-trilógia ezen változatát. A Switch-portról viszont csak annyit tudunk, hogy "valamikor 2022 elején" jelenik meg, konkrét dátum azonban nincs.

Ugyan a gaming világ elég erősen a digitális világ felé tolódik, már ami a videojátékok beszerzését illeti, sokan még a mai napig is a dobozos változatot preferálják, nekik viszont még egy kicsit várniuk kell. A csúszás okait nem osztotta meg a Rockstar.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.