Szavazás: A V4FSF Main Stage csoportkörének 5 legszebb megmozdulása

A V4FSF CS:GO Main Stage-en a tétekkel együtt nőtt az izgalom is, a játékosok pedig ezzel együtt új szintre léptek mind észben, mind erőben!

A V4 Future Sports Festival 2021-es CS:GO versenyének végére közel kétszáz kiemelkedő pillanatot klipeltek ki a szorgos manók a streamről. Ebből a tetemes mennyiségből kiválasztottuk a Play-In, valamint a Main Stage csoportkörének és a rájátszásnak a legjobb 5-5 klipjét, melyekről alább Ti dönthetitek el, hogy mennyire voltak emlékezetesek, szépek egy szavazás formájában. Ebben a cikkben tudtok szavazni a Play-In legjobbjaira, most pedig folytatjuk a rövid sorozatot a Main Stage csoportkörének legjobbjaival! (A sorrend kronológiai - a szerk.)

twist áttolja

A Main Stage csoportkörének első napján a Gambit és az eSuba játszották az egyik kiesési rangadót. Bár az eredményjelző 2-0-át mutatott a széria végén a Gambit javára, nem lehet azt mondani, hogy az eSuba nem harcolt keményen a bennmaradásért: twist például a tűzön is átkelt Mirage 12. körében a cél érdekében. A T-oldalon lévő cseh és szlovák játékosokból álló gárda felállt T-kezdőn az A-füstökhöz, és amikor a védők ezt felfedezték, azonnal kifüstölték rámpát. Az eSuba viszont gyorsan reagált erre: először jött egy moló a CT-k kiszorítására, majd bedobták a vakítót is, twist pedig azonnal tolta át a füstöt és a tüzet is, majd lelőtte mindkét menekülő ellenfelét.

sh1ro ace

Sh1ro a V4FSF MVP-je lett, az egész tornán kiemelkedő számokat hozott. A számok mögött pedig szép teljesítmények is voltak, például ez az ace Overpasson, amivel rövidre zárták az eSuba elleni mérkőzésüket. Nincs ebben a körben nagyon látványos 360 noscope, csak önbizalom és konzisztencia, miközben tökéletesen olvassák a kört - gyakorlatilag egyszerre indulnak el a CT-k és a T-k B-lerakó felé, ami miatt esélye sem volt az eSubán a kör elcsaklizására.

forsyy, az a kollega!

Több kiemelkedő, nemzetközi szinten kevésbé ismert játékos is rendkívüli ügyességéről és higgadtságáról tett tanúbizonyságot a V4FSF során. Közéjük tartozik forsyy is, aki - a klipen ez sajnos nem látszik - lelőtte csapattársát, The eLiVe-ot egy 2v2 helyzetben, mert egy technikai hiba miatt nem tudott mozogni és nála volt a bomba. Az így már 1v2 szituációban viszont szemrebbenés nélkül teljesített forsyy, akiről ellenfelei azt gondolták, hogy kapkodni fog a szorult helyzetben, fakelni fogja a plantolást - de nem így történt, hiszen végig higgadt maradt, nem hibázott el lövést még a közeli csatában sem.

Matys 4k

Az Entropiq és az Enterprise meccse nem csak forsyy miatt maradhat emlékezetes, hanem Matys tökéletes játéka miatt is Nuke szellőzőrendszerében. Négy ellenfél is fut felé, csapattársa elhúzta őket a lépcső felé, majd Matys helyzetéről mit sem tudva egyesével szaladnak rá több irányból is a T-k. Az első kettő meglepően könnyű és egyszerű fragnek számít egy ilyen rosszul koordinált szituációban, de a folytatásban még be is ugranak rá ketten - egy előlről, egy hátulról -, Matys pedig játszi könnyedséggel szereli le őket, mintha valami anti-eco kör lenne - de nem az!

Enterprise 2v4

Adejist és mangusst sem kell félteni az Enterprise oldaláról. Mirage 4. körében egy 2v4 helyzetben találták magukat, amit Adejis palotából érkezve okosan az előnyükre fordít, így elérve a plantot. A végjátékban a kit nélküli Nickelback és a low HP-s manguss párharcán dőlt el a kör. Az Enterprise játékosa kötőből figyelte az eseményeket, igyekezett húzni az időt, miközben az Entropiq irányítója szerzett egy AWP-t és hatástalanító készletet CT-ről. Az idő egyre csak telik, manguss lopja a távolságot, és legnagyobb szerencséjére Nickelback kétszer is éppen csak elvéti a wallbanget rá - ezt kihasználva manguss megnyeri a lehetetlen kört. Higgadt, okos játék az Enterprise részéről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED MELYIK VOLT A MAIN STAGE CSOPORTKÖRÉNEK LEGSZEBB MEGMOZDULÁSA?

  • 55 %
  • 20 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %