Dán ötössel térhet vissza a Complexity

Ti mit szólnátok egy ilyen Complexityhez?

Jópár héttel ezelőtt lehetett már hallani, hogy a Copenhagen Flames teljes csapatát kivásárolhatják, miután a dán ötös rendkívül jól teljesített az IEM Fall versenyén, majd utána a PGL Majorön is. Már arról is keringtek hírek, hogy 500.000 dollár lehet a csapat ára, ami egy teljes csapatért koránt sem sok, sőt, inkább olcsónak mondható.

Ezúttal az Esport Fire törte meg a csendet, informátoraik szerint már közel vagyunk a kivásárláshoz és azt is tudni vélik, hogy melyik csapat viheti el a dánokat. Óriási mozgolódás van most a csapatok között, lehetőség tehát bőven akad, de egyelőre úgy néz ki, hogy a Complexity lesz a befutó.

A Complexity most ősszel esett szét, nem jutottak ki a Majorre sem, ez pedig az utolsó szög volt a koporsójukban. BlameF és k0nfig azóta már az Astralis tagjai, a többiek jövőjéről pedig nem tudni semmit. A szervezet azonban nem adja fel, új csapatot építene, méghozzá a Copenhagen Flames jelenlegi játékosaival.

Ha hihetünk a forrásoknak az üzlet nyélbeütése simán halad és már közel van a hivatalos bejelentés is. Könnyen lehet, hogy még idén összeáll az új Complexity.

Ha megtörténik az átigazolás, a következő lehet a Complexity új felállása:

  • Jakob "Jabbi" Nygaard
  • Nico "nicoodoz" Tamjid
  • Fredrik "roeJ" Jørgensen
  • Rasmus "HooXi" Nielsen
  • Rasmus "Zyphon" Nordfoss

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!