Hiányzik már a Steam Sale? - Mutatjuk mikor lesz a következő

Hiányzik már a Steam Sale? - Mutatjuk mikor lesz a következő

Bár nemrég ért véget az Őszi Vásár, idén még egyszer vásárolhatunk olcsóbban a Steam áruáházából, valamint 2022-ben sem kell sokat várnunk az újabb akciókra.

Elképesztően sok játék esik át kisebb-nagyobb leértékelésen a Steam Vásárok során, ez pedig jó lehetőséget adhat a játékosoknak, hogy a kívánságlistájukon található címek valamelyikét kedvezményes áron szerezhessék be. Az elmúlt időszakban két rövidebb-hosszabb alkalmunk volt olcsóbban vásárolni a Steam Áruházban: először október végén a Halloween-i, majd november végén pedig az Őszi Vásár során.

Idén azonban még egyszer biztosan lesz lehetőségünk akciók után kutatni a platformot: érkezik ugyanis a 2021-es Téli Vásár, amely az előzőekhez hasonlóan a leghosszabb lesz: december 22-étől egészen a következő év január 5-ig tart. Így ha épp azon gondolkodtál, hogy egy videojátékot ajándékozz egy barátodnak karácsonyra, ez egy jó lehetőség lehet, hogy mindezt pénztárcabarátabb módon tedd meg.

Ha viszont még bizonytalan vagy, akkor sem kell sokat várni 2022-ben: a Next Fest ugyanis 2022 februárjában lesz, egészen pontosan február 21-től 28-ig, amely emellett remek alkalom új játékok próbaverzióit kipróbálni, illetve körülnézni, épp milyen új címek vannak készülőben.

Cikkünk végén pedig még egyszer felsorolásszerűen a dátumok:

  • 2021 Téli Vásár: december 22. - 2022. január 5.
  • 2022 Next Fest: február 21. - február 28.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!