Hirdetés

Nem csak rengeteg újdonságot, de folyamatos kifagyásokat is hozott a Chapter 3!

Nem volt zökkenőmentes a start!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Ahogy azt már észrevehettétek, vasárnap megérkezett a Fortnite Chapter 3, ami renget újdonságot hozott. Az új Battle Pass mellett, mechanikák és a pálya is nagyon megváltozott, így volt miért izgatottnak lennie a Fortnite játékosoknak. Be kell vallani, hogy ezt az Epic Games ismét nagyon eltalálta, azonban a technikai háttér már egy kicsit dadogott, sokan tegnap alig tudtak játszani a játékkal egy hibának köszönhetően, ami miatt újra és újra becrashelt a játék.

Mindezt a fenti Tweetben el is ismerte az Epic is minden erejükkel azon voltak, hogy megoldják a problémát. Volt, akit a meccsbe nem engedett be a töltőképernyő után, ami legalább 10 percig tartott, míg másoknak már a Battle Pass jutalmak megnézésével is gondja akadt. Ez ráadásul azért extrán frusztráló, mert a rengeteg játékos miatt a szerverek is túlterheltek voltak, így 10-20 percet kellett várni, hogy egyáltalán megkapd az esélyt arra, hogy játssz és reménykedj, hogy ne lépjen ki a játékod.

Szerencsére az éjjel úgy tűnik, hogy mindent sikerült kijavítani, de ha tegnap vagy ma még problémátok volt a játékkal, akkor az nem a gépetek miatt, hanem az Epic technikai problémái miatt történt.

Nektek hogy tetszik eddig az új chapter?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés