Flusha elhagyja a saját csapatát, a GORILLAZt

Flusha elhagyja a saját csapatát, a GORILLAZt

A GORILLAZ-projekt társalapítója volt flusha, de a sorozatos sikertelenségük után 2022-re új lehetőségeket keres a svéd játékos.

Új csapatot keres flusha 2022-re, miután a GORILLAZ nem tudott betörni a tier 1-be - derült ki a játékos tweetjéből. A GORILLAZ-projektnek társalapítója volt a svéd játékos áprilisban, az ő távozása viszont nem jelenti a felállás teljes felbomlását. Egyelőre nem tudni ki lép majd a helyére hosszútávon a GORILLAZ új IGL-jeként.

Kívülről úgy tűnhet, hogy a GORILLAZ egy sima org nélküli mix, de ez nem igaz. Bár a háttérben meghúzódó támogató szervezet neve sosem került napvilágra az ígéretek ellenére. Ezért flushának érvényes szerződése van velük 2023-ig, ha máshol szeretne játszani, akkor először is ki kell vásárolnia valakinek őt ebből. Ezen a ponton nem tudni, hogy ki érdeklődhet iránta. A terveit illetően a HLTV kérdésére azt felelte, hogy nem prioritás számára az IGL-szerep a jövőben, de nyitott rá, ha helyesnek látja.

Flusha távozása azt jelenti, hogy a GORILLAZ jelenlegi felállása suNny-t, sergejt és a még mindig próbaidősként használt suprát takarja, kiegészülve a korábban a coach bug használata miatt eltiltott lmbt-vel az edzői szerepben. Hozzájuk az Elisa Invitational Fall erejéig csatlakozik még JW is, de ez ideiglenes megoldás, a játékos azt nyilatkozta a HLTV-nek, hogy nem tervez 2022-ben a GORILLAZban játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!