Így szerezz WoT-os Twitch  Dropokat az ünnepek alatt!

Így szerezz WoT-os Twitch Dropokat az ünnepek alatt!

Mutatjuk a legfontosabb dátumokat és jutalmakat, amiket tudnod kell az eseményről.

A World of Tanks hivatalos Twitch csatornáin dropokat szerezhettek december 8-a és december 19-e között. Ehhez a hivatalos angol vagy német adásokat kell néznetek, de december 9-étől egészen december 27-éig a Community Contributor programban résztvevők adásait is követhetitek.

A jutalmakat 60 perc, majd 120, illetve 180 perc után kapjátok meg, ha pedig 240 percen keresztül követtétek az eseményeket, egy Red Hat Battalion 2D stílust szerezhettek. Az alábbi fotóra kattintva megtekinthetitek részletesebben is a stílust.

Ezeket a dropokat az említett CC programban résztvevő csatornákon szerezhetitek meg, továbbá az úgynevezett Mystery Dropok már december 8-ától elérhetőek, tehát ezekre már a mai napon lecsaphattok, ha a hivatalos adásokat követitek figyelemmel.

Ahogy láthatjátok, mindennap más jutalmat kaphattok, de itt nincs garantált nyeremény. 150 perc stream nézés után egyet kaptok a megjelölt jutalmak közül, így az első napon vagy a fogyócikeket, vagy a TKS-t, esetleg az adventi naptárban szereplő tankot.

Hogyan szerezhetsz dropokat?

Kösd össze a World of Tanks és Twitch accountodat, figyeld a haladásodat a Twitch chat felületén, és vedd át a jutalmadat a Twitch Raktáradból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.