GTA Online: Új tartalmak és apróbb fejlesztések érkeztek a The Contract-frissítéssel

GTA Online: Új tartalmak és apróbb fejlesztések érkeztek a The Contract-frissítéssel

A frissítés a kiegészítő mellett sok, a játékélményt javító változást is magával hozott, és egyéb tartalmakra is számíthatunk.

Bár már 8 éves múltra tekint vissza a Grand Theft Auto Online, az új tartalmak a mai napig érkeznek a játékba. A legújabb ilyen a The Contract DLC, amely új küldetéseket, járműveket, fegyvereket és sok mást is magával hozott, az egyik szereplője pedig az egyjátékos módból már megismert Franklin Clinton, valamint tiszteletét teszi Dr. Dre is.

A The Contact keretein belül először is egy ügynökséget kell szereznünk, ennek ára 2-3 millió dollár körül mozog, ezt pedig ízlésünk szerint szavhatjük személyre. Ezt követően kell Los Santos zenei előadóinak segítséget nyújtani, itt jön a színre Dr. Dre is, aki az első kliensünk lesz. Dr. Dre nemcsak így jelenik meg a játékban, több számát is hallgathatjuk majd a játékban megtalálható rádióállomásokon keresztül.

A frissítéssel három új fegyver is elérhetővé válik, ezek a Heavy Rifle, a Stun Gun és a Compact EMP Launcher. Ezen kívül több új járművet is beszerezhetünk, a cikkünk végén található képre kattintva képgalériánkban meg is tekintheted őket. Autónkba pattanva egy új rádióállomást, a MOTOMAMI Los Santost is kiválaszthatjuk, valamint a ruhaboltokban is nagyobb lesz a választék.

Végül pedig, de nem utolsó sorban több, a játékélmény javító apróbb változások, fejlesztésekkel is szolgált a Rockstar:

  • a megszokotthoz képest kevesebb telefonhívást és SMS-t fogunk kapni a jövőben, hogy vegyünk részt az új feladatokban;
  • optimalizáltabb és átláthatóbb lesz a térkép, illetve akár innen is belekezdhetünk egy új feladatba;
  • napi kihívások (objective-ek) válnak elérhetővé;
  • kevesebb járulékot kell fizetni ingatlanjaink, befektetéseink után;
  • a szórakozóhelyeken és a játéktermekben lévő széfek kapacitása megnőtt.

Az alábbi képre kattintva pedig elérheted képgalériánkat, ahol megnézheted, milyen új autók érkeztek a játékba a frissítéssel együtt (a képek forrása: rockstargames.com)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!