Ropz végre továbbállhat a MOUZ-ból?

Ropz végre továbbállhat a MOUZ-ból?

Nem lenne rossz csere, sőt!

Hosszú évek óta nézzük már ropz játékát és mindig szurkoltunk is neki, hiszen az észt játékos óriási tehetség. Jó ideje azonban már sokan azt érzik, hogy megállt a karrierje, nem tud hova fejlődni a mouz-ban. Úgy tűnik ezt most ő is realizálta és végre nagyobb csapatba igazolhat.

Nem most hallunk már először arról, hogy ropz 2022-re új csapatba igazolhat. Az eddigi információk alapján a G2 és a FaZe volt versenyben a játékosért, a legfrissebb hírek szerint viszont már körvonalazódik, hogy a FaZe lesz a befutó. A Dexerto és a 1pv forrásai is arról számoltak be, hogy már csak egy-két tolvonás hiányzik a papírokról és ropz hivatalosan is a FaZe játékosa lesz.

Ezzel együtt a források azt is tudni vélik, hogy a mouz már gondolkodik azon, hogy felhozzon játékosokat utánpótlásneveléséből a nagy csapatba. Őszintén reméljük, hogy ha odajutnak a mouzosok, nem tétováznak majd acoR-nál és akár torzsinak is esélyt adnak majd, hogy megmutassa magát a nagyok között.

Ropz átigazolása egyben azt is jelentené, hogy olof visszavonul. Szinte biztos, hogy ha ropz átmegy, akkor olof helyére viszi őt a FaZe, míg a svéd legenda valószínűleg végleg visszavonul majd az aktív e-sporttól. Ezt a feltevést látszik erősíteni olof tegnapi Twitter bejegyzése is, amivel a FaZe-től való már ötödik visszavonulására utalhat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!