Brazil sztárfutballistát igazolt a Facebook Gaming

Brazil sztárfutballistát igazolt a Facebook Gaming

A francia Paris Saint-Germain labdarúgója a Facebook Gamingnél folytatja a jövőben.

Nem szeretne kimaradni a Twitch és a YouTube "harcából" a Facebook Gaming, amely platformoknál egyre jobban bejött stratégia, hogy legtöbbet követett tartalomgyártóikkal szerződést kötnek arról, hogy csak náluk indíthatnak élő adást, de arról is egyre többet olvashatunk, hogy valamelyik fél épp olyan streamerrel jutott egyezségre, aki addig a másik oldalon volt elérhető. A Facebook Gaming is igyekszik magánál tudni a legnagyobb neveket, egy pár napja pedig arról számoltak be, hogy megegyeztek a francia Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának brazil játékosával, Neymarral.

A futballista ha épp nem edzésen, vagy az aktuális bajnoki mérkőzésen szerepel, szabadidejében szívesen játszik különböző játékokkal és ezt meg is osztja rajongóival. Több népszerű címmel, mint például a Call of Duty-val, a Fortnite-tal, vagy épp a CS:GO-val is láthattuk már a brazil sztárt játszani. Egy hosszú ideje közvetített korábban Twitchen, egy ízben még ki is tiltották a platformról. Neymar a gaming világban is legalább annyira ismert, mint a focipályán, még egy saját Fortnite-skint is kapott, ezzel az első labdarúgó lett, aki ilyen formában bekerült a játékba.

Neymar első élő adását a Facebookon december 17-én magyar idő szerint 20:00 órakor tartotta, ahol 4 órán át CS:GO-ztak a barátaival és több, mint 2 millióan néztek bele legalább egy rövid ideig a brazil labdarúgó közvetítésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!