Bannolták Twitchről Neymar Jr.-t

Bannolták Twitchről Neymar Jr.-t

Ez nem volt a legokosabb húzás a világsztár futballistától.

A semmiből kapott bant a világ egyik leghíresebb futballistája, a brazil válogatott és a PSG sztárja, Neymar. A 28 éves labdarúgó mostanában többször bekerült a hírekbe, ugyanis a Counter-Strike: Global Offensive-ben megtalálta a "góllövő cipőjét". 

A Twitch ban hátterében pontosan még nem tudni mi áll, a világ legnagyobb streaming platformja ezeket az információkat szereti megtartani magának, elég csak a DrDisrespect körülötti óriási felfordulásra gondolni. Ami biztos, hogy a brazil válogatott csapattársának, Richarlison személyes telefonszámának világgá kürtölése nem volt a legokosabb húzás Neymartól, aki ezzel ország-világ előtt osztott meg személyes információkat. A ToS alapján ez komoly szabályszegésnek minősül, ami akár permanens bannal is járhat. Jó eséllyel megúszhatja a világsztár egy átmeneti felfüggesztéssel, mivel korábban nem volt semmilyen kihágása. 

Richarlison viccesen megjegyezte, hogy 10 000 üzenetet kapott 5 perc alatt, miután Neymar megmutatta élőben a telefonszámát.

A telefonszám leakelése október 18-án történt, ami nem ma volt, de előfordulhat, hogy most ért el az adminokhoz az ügy. A rajongóknak átmenetileg mellőzniük kell Neymar CSGO és Call of Duty közvetítéseit, addig a Paris Saint-German meccsein követhetik kedvencük legszebb megmozdulásait. Hogy mikor térhet vissza a virtuális világba Neymar, az egyelőre a homályba vész, mivel még a kitiltás okai és hosszúsága sem ismert.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a CSGO-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktad nézni Neymar CSGO/CoD streamjeit?